Ostalo > Motocikli

Supermoto

<< < (2/6) > >>

andre@26:
Ako je u dobrom stanju onda se isplati, ja bi ga uzeo ako je dobar :icon_thumright:

sfreak:
nova SX cak nije ni toliko skupa...sjecam se kad je MX bila 40000kn pa je u par mjeseci dosla na 33000kn...masine su brijem iste, sad dal je skroz identicna nova SX i MX ne znam...ali ako nisu skroz iste, onda je 1% razlike u njima...jer na novoj SX na otvorenoj verziji opet ne vrijede one euro norme, pa se drzim onoga sto novije to iskusnije to bolje...prema tome SX...izgled, MX klasika, SX kao SXV...oba su prejebena, ali ipak SX...jedino sta me smeta na tom motoru je onaj mutavi disk 260mm...to nisu trebali tako jer cak kazu da lose koci, zato je za enduro odlicno, ali ipak za supermoto ne...zato ovdje stajem na stranu MX-a koji ima 320mm disk...ono sto me ugodno iznenadilo kod SX-a je cijena...cak jeftiniji od tomosa replice...

ta dva motora i xt nemos usporedjivat

seba:
a husqvarna sm 125 i mz 125 sm? husqvarna mi se čini jako dobra,nešto ko sx i mx

spyke#1:
Jedna od Aprilia, definitivno. Dobar je xtx al je preslab, a aprilie idu hebeno i ako se dobro održavaju traju skoro ko i 4t. jedino sto xtx malo trosi...     
....ovisi za sta ti treba motor?

seba:

--- Citat: spyke#1 - 06 Srpanj, 2008, 23:41:11 ---Jedna od Aprilia, definitivno. Dobar je xtx al je preslab, a aprilie idu hebeno i ako se dobro održavaju traju skoro ko i 4t. jedino sto xtx malo trosi...     
....ovisi za sta ti treba motor?

--- Kraj citata ---

motor mi treba da se vozim po zavojima u gorskom kotaru,ali za dobru vožnju ne ko penzioner,potrošnja nije uopće bitna. jel aprili-a puno brža od yamahe? yamahu sam vozio i ide ona ali ja bi nešto jače

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju