Ostalo > Motocikli

Supermoto

<< < (4/6) > >>

FXR180:
Čuj kad oćeš 125 neki kroser ovo ono, po mojem mišljenju yamaha yz ti je najveća zvjer u toj klasi, samo što nije supermoto neko cross, uložiš 1000kn i staviš supermoto gume  :headbang: pržiš s njom motore od 400, 500 kubika u startu bez frke samo što je 2t  pa svakih 1500, 2000km skoro pa polu generalka

spyke#1:

--- Citat: FXR180 - 07 Srpanj, 2008, 14:16:32 ---Čuj kad oćeš 125 neki kroser ovo ono, po mojem mišljenju yamaha yz ti je najveća zvjer u toj klasi, samo što nije supermoto neko cross, uložiš 1000kn i staviš supermoto gume  :headbang: pržiš s njom motore od 400, 500 kubika u startu bez frke samo što je 2t  pa svakih 1500, 2000km skoro pa polu generalka

--- Kraj citata ---

Yamaha YZ i ekipa su cross motori, motori za utrke. To nisu motori homologirani za cestu, tj. nemoze ih se registrirati. Preradit cross u SM se isplati ako mislis vozit SM utrke, ovako za cestu ne(a i onda se prerađuje 450). Ne stavljaju se samo gume, nego felge 17'' i gume 17''. Onda jos kocnice, malo ovjes sredit... uglavnom puno para je to.
ako decko hoce 125 SM, Aprilia je zakon!!!

..::Alf::..:

--- Citat: seba - 07 Srpanj, 2008, 14:09:27 ---
--- Citat: ..::Alf::.. - 07 Srpanj, 2008, 09:01:01 ---Ja sam isto vozio Yamahu XT 125 par puta od prijatelja, a mogu reć da ide malo bolje nego moj skuter (mislim u ubrzanju), ima 5 brzina i fali mu 6a. Tako da bi ja rađe uzeo Apriliu, premda ju nikad nisam vozio :dontknow: :dontknow: :dontknow: :headbang: :headbang:

--- Kraj citata ---

jesi ti od zvonka vozio?

--- Kraj citata ---
E da od Zvone sam vozio Yamahu!!!! :icon_thumright: :icon_thumright:

DaBo:
Majstore..SX je prava stvar. Preporuka

seba:
onda ću uzet apriliu sx ili mx ili husqvarnu sm. pohvalit ću se kad kupim,za nekih mjesec ili dva kad položim vozacki,jer nedaju starci prije da kupim

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju