Ostalo > ATV & Quad
yamaha raptor 350
andy:
--- Citat: gozz - 28 Rujan, 2008, 11:11:22 ---
--- Citat: White - 06 Rujan, 2008, 14:17:12 ---oko 120 tak nekak...quad ti nije za brzovnu voznju,a pogotovo raptor to ti je iskljucivo za offroad :)
--- Kraj citata ---
Hmmm, Raptor nikako nije za OFFROAD, a niti nije za cestu... Rekao bih, iako su mu performanse bolesne, ipak samo za utrke quadova, ili pak samo za šminku... Ameri bi rekli za DIRT-TRACK...
Sada, zašto tako kažem... Nije da ne možeš ići offroad s njim, dapače, ali...
Bio sam u USA neko vrijeme vozio hrpu quadova, a ta zamlja im je koljevka, i tamo gdje svi RWD ovi zastaju, tamo FWD idu...te oni sami kažu, zadnji pogon je za gušt, a 4x4 je za offroad...
Recimo meni jedan od favorita, ali i bolesno skup kod nas (recimo raptor 600 novi u USA košta 5000$ pa vi recite), je Kawasaki pairie v-twin 700. Performanse lude, a životinja ide!!!
--- Kraj citata ---
jesi gozz u pravu si.. tako je.. a igra šminka tu pola posla.. zato i je tako skup..
ali da mu se stave neke niskoprofilne felge i gume cestovne.. pičiš s njime po cesti samo tako.. nije bed, malo je neugodan za vožnju ali ideeee.. za krugove radi, zadnjaka..itd.. ;D
Bruno1990:
i ima kakvih novosti o raptoru..., jel na putu :icon_scratch: :icon_thumright:
andy:
--- Citat: Bruno1990 - 29 Prosinac, 2008, 22:29:37 ---i ima kakvih novosti o raptoru..., jel na putu :icon_scratch: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
traži se... a i kriza mi je s parama došla neplanirano... :(
Bruno1990:
--- Citat: andy - 29 Prosinac, 2008, 23:03:41 ---
--- Citat: Bruno1990 - 29 Prosinac, 2008, 22:29:37 ---i ima kakvih novosti o raptoru..., jel na putu :icon_scratch: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
aha..a joj doci ce i to na svoje... :headbang: :icon_thumright:
nego ja pitam za rakitjeOO da vidim sta ima novog u vezi motora :icon_tongue: :icon_scratch:
andy:
--- Citat: Bruno1990 - 29 Prosinac, 2008, 23:32:45 ---
--- Citat: andy - 29 Prosinac, 2008, 23:03:41 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
aha..a joj doci ce i to na svoje... :headbang: :icon_thumright:
nego ja pitam za rakitjeOO da vidim sta ima novog u vezi motora :icon_tongue: :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
ahaaaa :toothy3: :toothy3:
a zaj#bo sam se jer znam da sam i ja imao u planu kupovat... bumo vidli još
a za rakitje mislim da je odusto neš smo mi pričali ak se nevaram :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju