Ostalo > ATV & Quad
yamaha raptor 350
R@kija:
raptor 700,on ima 5 brzina za razliku od 350 koji ima 6,zanima me kolko ide 700 raptor,za start znam da ubija,naso sam raptora 700 sam me zanima kolko ide i koko trosi i tak nekaj...
White:
oko 120 tak nekak...quad ti nije za brzovnu voznju,a pogotovo raptor to ti je iskljucivo za offroad :)
R@kija:
--- Citat: White - 06 Rujan, 2008, 14:17:12 ---oko 120 tak nekak...quad ti nije za brzovnu voznju,a pogotovo raptor to ti je iskljucivo za offroad :)
--- Kraj citata ---
znam da je za offroad sam me zanimalo kolko ide,vjerovatno cu uzet 350,a mozda i 700 ak se skupi jos para...
Shiltac:
350 ccm ide do 115-120 km/h
gozz:
--- Citat: White - 06 Rujan, 2008, 14:17:12 ---oko 120 tak nekak...quad ti nije za brzovnu voznju,a pogotovo raptor to ti je iskljucivo za offroad :)
--- Kraj citata ---
Hmmm, Raptor nikako nije za OFFROAD, a niti nije za cestu... Rekao bih, iako su mu performanse bolesne, ipak samo za utrke quadova, ili pak samo za šminku... Ameri bi rekli za DIRT-TRACK...
Sada, zašto tako kažem... Nije da ne možeš ići offroad s njim, dapače, ali...
Bio sam u USA neko vrijeme vozio hrpu quadova, a ta zamlja im je koljevka, i tamo gdje svi RWD ovi zastaju, tamo FWD idu...te oni sami kažu, zadnji pogon je za gušt, a 4x4 je za offroad...
Recimo meni jedan od favorita, ali i bolesno skup kod nas (recimo raptor 600 novi u USA košta 5000$ pa vi recite), je Kawasaki pairie v-twin 700. Performanse lude, a životinja ide!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju