Ostalo > ATV & Quad
yamaha raptor 350
Bruno1990:
--- Citat: andy - 30 Prosinac, 2008, 00:23:54 ---
--- Citat: Bruno1990 - 29 Prosinac, 2008, 23:32:45 ---
--- Citat: andy - 29 Prosinac, 2008, 23:03:41 ---
--- Citat: Bruno1990 - 29 Prosinac, 2008, 22:29:37 ---i ima kakvih novosti o raptoru..., jel na putu :icon_scratch: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
traži se... a i kriza mi je s parama došla neplanirano... :(
--- Kraj citata ---
aha..a joj doci ce i to na svoje... :headbang: :icon_thumright:
nego ja pitam za rakitjeOO da vidim sta ima novog u vezi motora :icon_tongue: :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
ahaaaa :toothy3: :toothy3:
a zaj#bo sam se jer znam da sam i ja imao u planu kupovat... bumo vidli još
a za rakitje mislim da je odusto neš smo mi pričali ak se nevaram :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
da..steta a bas me zanimalo kako to ide..sigurno nenormalno :jerk: :jerk:
zato si ti tu..ako bog da da ga uzems pa da doletis na meet koj put s njim pa đir neki heheheh :headbang:
andy:
hehehe... bilo bi to dobro.. samo ovo šta bi uzeo ja mislim da nebi imao homologaciju :toothy3:
tak da neznam jel će moć regat.. al tolko o tome.. bumo vidli dok ga i ak ga kupim ;D
fic:
Eo mex pozuri, mozda nije prodana, sam sredis plastike i to je to ;D ;D ;D
http://www.njuskalo.hr/oglas287592
JeRa:
znam da je odaaavno tema,al da ne otvaram novu..
slab sam sto se tice 4t opcenito i zanima me sto gledati pri kupnji raptora, i moze li se naci polovan primjerak koji je u OK stanju da nije ubiven do nekih 20000-25000 kn..
te-te-ac:
--- Citat: JeRa - 12 Siječanj, 2012, 21:55:49 ---znam da je odaaavno tema,al da ne otvaram novu..
slab sam sto se tice 4t opcenito i zanima me sto gledati pri kupnji raptora, i moze li se naci polovan primjerak koji je u OK stanju da nije ubiven do nekih 20000-25000 kn..
--- Kraj citata ---
njuškalo ili croline forum..
tako se nekako i krecu cijene.. ako imas pare lako ces naci dobar quad.. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju