da počnemo od naslova i pitamo se za ili protiv.
zbog svih postova koji su napisani izlučit čemo ovo:
iz svih postova očito je da serdarević nema tržište tj. dučan u kojem se može nabaviti, i nema odobrenje za cestovnu upotrebu, e da zaboravio sam da nema pisanu garanciju.
od te tri stvari nijedna nije prepreka kupovini.
sa spuhom dobiješ zvuk koji druge iritira(mladi navalite),dobiješ na startnosti bez da si išta prčkao na variomatu i kuplungu gdje možeš sjebati puno toga, dobiješ na krajnjoj brzini ne puno ali ništa ne gubiš , oni koji imaju frke sa pregrijavanjem mašine nemora biti da je sjebana može biti i do zaštopanog auspuha to se riješava stavljanjem serdarevića, to sam imao i ja, kad sam stavio serdarevića temperatura je pala na pola kako i treba biti.
neki govore o izgaranju ventila zbog veče temperature u što baš nisam siguran jer govori mi logika da ako se mašina ne pregrijava da toplina onaj višak ide van kroz granu i spulju i ne zadržava se u mašini.
neuštelana mašina može to napraviti i bez serdarevića pa taj dio nek komentiraju majstori.
sve ovo što sam napisao je iz iskustva jer sam imao taj top na skutu, serdarević nije za one koji imaju sluh šišmiša jer buju oglušili,a ako idete na dulji put bolet če vas i glava od zvuka. opet iskustvo. vožnja sa njim u gluho doba noči je iskustvo i čuje se još jače i dalje. iskustvo.
ovo nije promocija ali je dobro za one koji ga hoče kupiti.
i da još nešto 1900kn nije puno za te pare aktualni su deak, i još jedan prosvjetlite me te orginal auspuh(bačva) te free way od gianelia.
leovinčijev auspuh 4road je poskupio na 2700kn koliko dođe i sbk.
svi ostali su preskupi za skutere i nedaju niš bolje od serdarevića.