Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: CPI-čudan zvuk iz prenosa i menjanje ulja u pr. kocnici  (Posjeta: 795 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ul71m0

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: BG
  • Moj Skuter: Cpi Hussar
  • Moja Kaciga: SHOEI rf-200
  • MojSpuh: Gianelli extra
Prva stvar je da dok guram skuter ugasen cuje se zvuk iz prenosa pozadi onako ponavljajuci, ja mislim da je iz prenosa moguce da je i kvacilo al mislim da nije. Menjao sam ulje skoro u prenosu, proverio lezajeve sve je kako bi trebalo da bude, bar se meni tako cini... Znaci bas dosta se cuje kao da nesto nije u osi gde treba da bude pa se cuje neki zvuk kao grebanje, al ne mogu tacno da definisem...

Druga stvar je da sam uzeo nove disk plocice i ispustio ulje pa me zanima postupak monitranja iste.
« Zadnja izmjena: 31 Ožujak, 2013, 00:41:57 daRio »

Offline daRio

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Odg:CPI- čudan zvuk iz prenosa i menjanje ulja u pr. kocnici
« Odgovori #1 : 31 Ožujak, 2013, 00:40:42 »
Prva stvar je da dok guram skuter ugasen cuje se zvuk iz prenosa pozadi onako ponavljajuci, ja mislim da je iz prenosa moguce da je i kvacilo al mislim da nije. Menjao sam ulje skoro u prenosu, proverio lezajeve sve je kako bi trebalo da bude, bar se meni tako cini... Znaci bas dosta se cuje kao da nesto nije u osi gde treba da bude pa se cuje neki zvuk kao grebanje, al ne mogu tacno da definisem...

Druga stvar je da sam uzeo nove disk plocice i ispustio ulje pa me zanima postupak monitranja iste.

Pomoglo bi da napišeš o kojem se skuteru radi a i to bi trebalo navesti u naslovu teme.
« Zadnja izmjena: 31 Ožujak, 2013, 00:42:34 daRio »

Offline zvonkec_92

• GY6 in <3
  • Tržnica : (+31)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Odg: CPI-čudan zvuk iz prenosa i menjanje ulja u pr. kocnici
« Odgovori #2 : 31 Ožujak, 2013, 01:18:41 »
ma to šta se getriba čuje je normalno, tak se i minareli čuje a kamoli kinez.. ako mislimo na isto.. ako se to od nedavno tek čuje onda nezz u čemu je problem

Offline ul71m0

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: BG
  • Moj Skuter: Cpi Hussar
  • Moja Kaciga: SHOEI rf-200
  • MojSpuh: Gianelli extra
Odg:CPI- čudan zvuk iz prenosa i menjanje ulja u pr. kocnici
« Odgovori #3 : 31 Ožujak, 2013, 09:11:04 »
Pomoglo bi da napišeš o kojem se skuteru radi a i to bi trebalo navesti u naslovu teme.

Razmisljao sam o tome ali pise u profilu pod Moj skuter pa sam kontao da ne treba :) Zapamticu za sledeci put. Hvala

Citat: zvonkec_92
ma to šta se getriba čuje je normalno, tak se i minareli čuje a kamoli kinez.. ako mislimo na isto.. ako se to od nedavno tek čuje onda nezz u čemu je problem

Pa i nije od nedavno, cuje se to vec duze vreme u nazad, ja sam mislio da je prenos i otvorio sve izmenjao one gumene dihtunge, skinucu deklo i celo kvacilo pa cu da vidim dal se cuje onda, meni to ne smeta u voznji samo se bojim da se vremenom ne zezne nesto jos vise.