a goriva ima, tako uvijek radi, i kad je rezervar pun i kad je prazan....
Što se ventila tiče, znam da su malo raštelani ali nemam špijune da ih naštelam a i nisam nikad rastvaljao ovaku "jaču" mašinu pa neznam dal je to problem na takvom motoru naštelati ventile...dosad jedini četverotakni motor na kojem sam štelao ventile su bili baotiani od 50ccm...i sad nezz dal je ovo neki problem za rastaviti ili je lako kao i na baotianu da sam probam ih samo malo naštelati?
Svjećicu još nisam mijenjao jer nisam mislio da je u njoj problem zato što motor uvijek upali iz prve pa sam pretpostavljao da je svijećica ok ali uzet ću novu u ponedjeljak pa ću vam javiti dal je u njoj bio problem
a struju stvarnjo neznam kako da detaljno testiram dali uvjek ima redovitu iskru ili je nekad isprekida, dal neko zna kako bih to možda mogao testirati,dali se to može napraviti sa multimetrom,voltmetrom ili nečim?
i napisali ste mi da bi karb mogao tu biti problem, ja sam očistio dizne obadvije,smjesa je namještena, i ler gas sam isto namještao, ali ako ga previše pojačam onda motor kad se ugrije full jako radi na leru, radi pod pola gasa tako da ne mislim da mi karb ovdje problem stvara...