Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Pošto sam novi u svijetu skutera zanima me na koji vijak se ispušta ulje za getribu na Beverliju 250 ie 2006. Nije valjda na onaj imbusu koji je točno iza diska i nemože se do njega bez skidanja kotača?. Zahvaljujem unaprijed na svakom korisnom savjetu
Još bi nekako provukao imbus kroz rupicu na disku i odavio ga samo da nije predugačak pa se ne mogne izvući od diska
oko 20 do 25 mm je taj šeraf dugačakDali je onda moguće promjeniti ulje bez skidanja kotača jer je to ipak viša matematika za mene. Koliko vidim duljina šarafa je glavni problem. Ako se on može odaviti i izvaditi a da ne zapne u disk onda je sve ok
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
Preporučljivo je moment ključem, na kolko točno- to neznam, ali pretpostavljam oko 60 Nm, ipak je to veći navoj nego na 50-tkama.Rolice netreba podmazivat ako su kvalitetne.
Kad već pođem šarafat imam još par pitanja. Mislio sam promijeniti remen,blokirat ću nekako variomat samo me zanima kad ga budem stezao trebali ga stegnuti moment ključem ili onako na osjećaj. Zanima me isto treba li valjčiće nečim podmazati kad ih budem mijenjao?