Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
moze plz odgovor? kakva je razlika izmedu ovog naraku variomata i originalnog? http://www.mojskuter.com/index.php?page=shop.product_details&category_id=37&flypage=flypage.tpl&product_id=1533&option=com_virtuemart&Itemid=142
to je ista stvar ko sa mojim kymcom... 8,5g seriske,sad 7,25 i ne ide niže prevrtava.. imam multivar i TT
Citat: jure vd - 24 Ožujak, 2013, 20:24:31to je ista stvar ko sa mojim kymcom... 8,5g seriske,sad 7,25 i ne ide niže prevrtava.. imam multivar i TTda , meni isto 8.5 gr, a valjda bi trebali primar il sekundar onda nac produzeni, to bi tebi dobro doslo kad imas spuh, mozda bi samo lakse rolice jos trebo i iso bi fino, kolko ti sad ide max?
82 po gpsu uz povoljan vjetar
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
Citat: jure vd - 24 Ožujak, 2013, 21:35:5582 po gpsu uz povoljan vjetar Dobro i kaj bi ti, 100 iz serijskog kymca? Znači nekih 75 ti ide normalne vožnje, i to je super.
Citat: Grale - 24 Ožujak, 2013, 21:37:48Citat: jure vd - 24 Ožujak, 2013, 21:35:5582 po gpsu uz povoljan vjetar Dobro i kaj bi ti, 100 iz serijskog kymca? Znači nekih 75 ti ide normalne vožnje, i to je super. nije loše kad uzmemo u obzir da je skuter "bez" tekućina težak 115kg..
ček taj kimko je chinareli ili?? ovo je getiba od chinaeliaa kolko ja mogu skužit po slici nutra bi MOŽDA odgovarao sekundar od baotiana... ovo je slika sa neta.. ako ima neko raskopanu getribu od chinarellia nek napiše mjere svakog zupčanika pa da usporedimo sa baotianovom