I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
LeoVince ZX,TT itd. su najprodavaniji auspusi po meni,za serijalu su najbolji zato sto se lako nastelaju,a davaju dobre performanse...Ali uvijek moze neki bolji auspuh sa kojim mozes izvuci vise,tipa: Yasuni R,Mhr Replica,Gianneli Reverse itd...
oces zx oces tt sve to isto,stim da odmah racunaj kad stavljas tzv. sportski spuh moras mjenjat diznu, federe kvacila i rolice pa ZX pa TT ali opet navodim sve to isto, jako mala razlika u okretaji tj zanemariva
Da,ali moras jos diznu uzet vecu,ona ne dolazi uz auspuh
imam ti ja zx r, top je zesci, tih spuh... jaci od zx-a svakako
Jesi ti druze iz BiH?Posto ja msm da sam tvoj skuter vidjao na pik.ba stranici Ja licno da ti kazem uzeo sam ZX-a kod onog stanka sa pika i nisam se pokajao!A zx-r nisam uzeo jer kad sam se dvoumio neki su mi rekli da zx-r ima neku manu oko vune ali nebitno..I uzeo sam ZX i prezadovoljan sam!I svuk nije zestok u odnosu na ostale jace spulje a u osnosu na serijalu je prezestok
A zx-r nisam uzeo jer kad sam se dvoumio neki su mi rekli da zx-r ima neku manu oko vune ali nebitno..
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
Ako ne skidaš top, sama od sebe nebu otišla.Oriđiđi brtva je 30-tak kn, imaš na webshopu.Ili kupiš recimo klingerit veličine A4 papira i platiš ga 15 kn, i imaš za napravit min. 30 komada