Tehnički kutak > Tuning skutera

Savjet za linearnu polutku minarelli (Aerox)

<< < (5/5)

nomad:

--- Citat: igor.sb - 15 Ožujak, 2013, 20:21:21 ---MF je oko 50e preko webshopa  :dontknow:

al kaze na attacku da je za polutke s osovinom 33mm

kakva god da je, bolja je od serijske  :toothy11:

--- Kraj citata ---

bas to, za tu lovu mf je odlicna, neznam zasto kazu da je tesko ustelat,jer na sportskom variu svakako lakse za nastelat od serijske, kad je linearna ko i svaka druga i ima 2 kuta lineranih kanala, meni sa s6 variom radi dobro.
sad jedino koliko je kvalitena sama termicka obrada to ce vijeme pokazati.
jedino sto je ima samo u  33mm za 34mm ima ona bgm pro u tu cu si uzet za neosa sad.

samo si izmjeri fi nepomicne da budes 100% siguran da pase.

ljubo46:
moj je rox 2006godina i trebale bi bit 33mm budem još izmjerio i imam topov variomat nadam se da bude dobro radilo i da mi se u startu više ne bude zabijao u 10600 okretaja pa padao na 9600.. :icon_thumright:
i da bude prije krajnju brzinu nabirao..

ljubo46:
evo stigla mi je danas linearna polutka Motoforce sad me zanima s kojom masti da ju unutra podmažem i koliko???
sutra će vjerojatno bit montaža pa da znam...hvala

zvonkec_92:
ma stavi bilo koju mast bitno da podmazuje. ja sam sebi stavljo grafitnu, i ja imam linearnu od batine koja preodlično radi svoj poso i serijska minarelli polutka joj se može sakrit...

ljubo46:

--- Citat: zvonkec_92 - 19 Ožujak, 2013, 21:09:51 ---ma stavi bilo koju mast bitno da podmazuje. ja sam sebi stavljo grafitnu, i ja imam linearnu od batine koja preodlično radi svoj poso i serijska minarelli polutka joj se može sakrit...

--- Kraj citata ---
zahvaljujem na odg mislim da imam te grafitne pa ću namazati...i ja se nadam da će moja raditi posao odlično...mislim uvjeren sam da bude.. ;D :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju