Tehnički kutak > Tuning skutera
Savjet za linearnu polutku minarelli (Aerox)
ljubo46:
Evo ne znam ni sam iako sam pročitao sve teme u vezi linearne polutke za Aerox..a pitanje je koje polutke uzeti (malossi, polini, bgm, Motoforce?) nitko nema konkretne podatke koja od njih najbolje radi svoj posao...neki kažu da je mf linearna promašaj a neki to kažu za malossi..puno različitih mišljenja bez konkretnih dokaza...znači želim još izvuči iz Aeroxa a setup je u potpisu,,,
Dajte prijedlog za polutku kako je i zašto koja bolja...hvala ;D
pajo:
Ja sam ima od polini I bio sam sretan kao malo dijete kad sam je montirao.ako je uzmes vijeruj mi neces pozalit.
Neznam koja je cijena a sigurno je paprena.
Za malossi mislim da ima iste kuteve kanala ali nisam 100% siguran?
MarinM:
Neki govore da se mogu stavit i sa morini masine?!
ljubo46:
da oko 100eura je pomična... samo što još ne znam jel bolje uzeti komplet pomična i nepomična ili samo pomična s linearnim kanalim?to isto ne znam koja je razlika osim u cijeni...?
Ridi77:
107mm malossi i polini su iste..imaju iste kuteve i to..i obje su 34mm i trebas onda nabaviti nepomicnu od aeroxa starijog od 2003 jer na novijima je 33..motoforce mi ima frend i nije zadovoljan nije nesto..ja imam malossi al OR i prezadovoljan sam..motor se preporodil i sve..i netreba nigdje rezat blokove i sve zato jer nema rube one pri kraju neg je ravno :) i dobijes pomicnu i nepomicnu..jedino sta je 200 e, od morini moras brusiti blokove jer su vece a imaju rub, a bgm je dobar imo ga je dancoo samo ga vise nema u prodaji
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju