Tehnički kutak > Tuning skutera
Savjet za linearnu polutku minarelli (Aerox)
ljubo46:
to mora da je lagano... ;D zanimljivo...
Tomi_ZG:
Zvonkec mi je pričal neki dan da je na svog stavil nekakvu polutku od batine i da skuter ide odlično s njom,nek se javi i veli točno kaj je to,a ak stvarno valja sigurno je puno jeftinije od sveg tu navedenog
cvele60:
--- Citat: pajo - 15 Ožujak, 2013, 21:24:13 ---Nije ista drugaci je kut kanala.sad tocno koji neznam? Nebi htio govorit dali valja ili ne jer nisam probao za polini sam ti vec napisao.Probaj kontaktirat clana cvele mislim da je on ima...
--- Kraj citata ---
Kod mene je Athenina linearna,jok MF :icon_biggrin: a lepo uzmi MF jer je najpovoljnija sa cenom
pa cak i da postoji razlika u uglovima kanala od par* u odnosu na malossi-polini , sve se to lepo da nastelovati ...bitni je da su linearni kanali...
Edit- ili morinijeva -sto je isto odlicno i jeftino resenje...
ljubo46:
--- Citat: cvele60 - 15 Ožujak, 2013, 23:07:40 ---
--- Citat: pajo - 15 Ožujak, 2013, 21:24:13 ---Nije ista drugaci je kut kanala.sad tocno koji neznam? Nebi htio govorit dali valja ili ne jer nisam probao za polini sam ti vec napisao.Probaj kontaktirat clana cvele mislim da je on ima...
--- Kraj citata ---
Kod mene je Athenina linearna,jok MF :icon_biggrin: a lepo uzmi MF jer je najpovoljnija sa cenom
pa cak i da postoji razlika u uglovima kanala od par* u odnosu na malossi-polini , sve se to lepo da nastelovati ...bitni je da su linearni kanali...
Edit- ili morinijeva -sto je isto odlicno i jeftino resenje...
--- Kraj citata ---
hvala na pomoći uzet ću onda mf i gotovo...to mora radit bolje od originala... :icon_thumright:
Maurini-Tuning:
I ja posto ubrzo uzimam Aeroxa,malo sam trazio po forumu i kazu da pase 128mm polutka od Piaggia,sad ne znam za MF i te aftermarket polutke,ali ja imam ove 128mm doma pa cu probati vidjet s njima kako ide... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju