Općenito > Trgovine

kakvu kacigu da kupim?!

<< < (10/12) > >>

3alfa3:

--- Citat: vpucko - 12 Srpanj, 2008, 01:48:01 ---
--- Citat: 3alfa3 - 12 Srpanj, 2008, 01:24:50 ---
--- Citat: charnel - 11 Srpanj, 2008, 19:26:21 ---uzeo kacigu danas, kaciga je odlicna!

--- Kraj citata ---

Moj savjet je da kupis i tamni vizir. Kosta ispod 200 kuna (ja platio 170, ak se ne varam), a odlicna je stvar je je (izmedju ostalog) laksi od ovog duplog. Jedino ako cesto vozis po noci je ovaj prakticniji, iako je iritantan jer fucka na brzinama vecim od 30 km/h ako je dignut.

E da... I zatamnjeni nema serijski pinlock sto je meni osobno i prednost jer smanjuje tezinu i pojednostavljuje ciscenje vizira, a ionako mi se ne magli, a ako se nesto i magli, to su onda moje naocale pa mi je to problem, a ne vizir...

--- Kraj citata ---

neznam ja neam takvih problema :)

--- Kraj citata ---

Onda ili ne postizes brzine vece od 30 km/h (  :icon_tongue: ) ili si jedan od 10000000 kojeg ne muci taj problem. Svi koje znam (6-7 ljudi) da ju imaju se zale na fuckanje malog vizira kao i svi koji su je testirali, a cije sam reviewe citao po netu prije kupnje kacige...

vpucko:
ma to vase kacige ne valjaju :) hehehe neznam ja nisam primjetio da mi fucka nest :)

Fran Mirtl:
Eto ja uzeo jucer novu kacigu hjc fg 15.
S kacigom sam super zadovoljan, minus (i to veliki) je kaj mi ne stane ispod sica... ali je toliko dobra da cu to pregristi..
Kupio u novema-nova.hr

filiplatinovicz:
schuberth je zakon!
ostalo je smeće...

stark1:
e ajmo..dvoumim se izmedju ove dvije kacige..koja je po vama bolje..cijene su im tu negdje???

1.   http://www.novema-nova.hr/galerija/displayimage.php?album=67&pos=11
2.   

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju