Općenito > Trgovine
kakvu kacigu da kupim?!
mrcina:
filipe kad več cijeniš šuberta daj mi perja da si ga kupim.
I.D.I.O.T.:
sto se tice marushina imam ja taj 888 shivan white i kaciga je ok jedino je bjela i ako si bas picajzla mozes ju cistit svaki tjedan meni se kaciga osobno svida bas zbog te mat bijele boje
nisam imo prilike bas puno puta vozit se s njom nekim vecim brzinama al znam da iznad 130-140 pocinje malo zvizdat i dosta podpiruje (ak si na skuteru tesko da ces preko tih brzina)
ima ti i tetetjac isti model druge boje pa pitaj njega kako mu je par puta sacuvala globus :toothy10:
stark1:
ajde te-te-ac javi se
Antares:
nemoj kacigu kupovat po izgledu nego prodi po ducanima i probaj na glavi...
ja sam sebi kupio nolanovu za oko 1100kn (model od 700kn me totalno žuljao), zatim sam poslje isao sa curom kad je ona kupovala u motomaniu i probao tamo marushinovu koje su mi inace najljepse, ali sam cuo da ti dosta puše po čelu s njom... ugl. probao sam ju i meni je katastrofa neugodna naspram moje nolanove
zato ti kazem odi rađe probaj jer osim što su razlike u firmama, velike su razlike i u modelima
mrcina:
kupi kacigu koja ti ide na tikvu a da te ne stišče. tj. kupi kacigu koja ti je čvrsto na glavi a da te ne žulja.
i kad to pitaš stavi veličinu glave jer možda netko ima jeftino a nenošenu kacigu tj. možda jednom ili dvaput stavljenu na glavu.
i da kaciga može biti lijepa a funkcionalna (kvalitetna), sve ovisi o lovi koju ulažeš.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju