Općenito > Trgovine
kakvu kacigu da kupim?!
charnel:
uzeo kacigu danas, kaciga je odlicna! :headbang:
:toothy10:
3alfa3:
--- Citat: charnel - 11 Srpanj, 2008, 19:26:21 ---uzeo kacigu danas, kaciga je odlicna!
--- Kraj citata ---
Moj savjet je da kupis i tamni vizir. Kosta ispod 200 kuna (ja platio 170, ak se ne varam), a odlicna je stvar je je (izmedju ostalog) laksi od ovog duplog. Jedino ako cesto vozis po noci je ovaj prakticniji, iako je iritantan jer fucka na brzinama vecim od 30 km/h ako je dignut.
E da... I zatamnjeni nema serijski pinlock sto je meni osobno i prednost jer smanjuje tezinu i pojednostavljuje ciscenje vizira, a ionako mi se ne magli, a ako se nesto i magli, to su onda moje naocale pa mi je to problem, a ne vizir...
3alfa3:
--- Citat: Antares - 10 Srpanj, 2008, 11:35:20 ---...se ljudi zale da im previše puše u čelo
--- Kraj citata ---
Cesta pojava kod puno kaciga ako se ne koristi podbradak za kacigu koji sprecava jaki prodor zraka u kacigu. Na Nitru sam svako malo imao problema sa sinusima.
Sada sa Nolan n84 kad je hladnije od 20C stavim podbradak i za glavu nema brige - ni temperature blizu 0C nisu problem (barem za glavu ;D )
vpucko:
--- Citat: 3alfa3 - 12 Srpanj, 2008, 01:24:50 ---
--- Citat: charnel - 11 Srpanj, 2008, 19:26:21 ---uzeo kacigu danas, kaciga je odlicna!
--- Kraj citata ---
Moj savjet je da kupis i tamni vizir. Kosta ispod 200 kuna (ja platio 170, ak se ne varam), a odlicna je stvar je je (izmedju ostalog) laksi od ovog duplog. Jedino ako cesto vozis po noci je ovaj prakticniji, iako je iritantan jer fucka na brzinama vecim od 30 km/h ako je dignut.
E da... I zatamnjeni nema serijski pinlock sto je meni osobno i prednost jer smanjuje tezinu i pojednostavljuje ciscenje vizira, a ionako mi se ne magli, a ako se nesto i magli, to su onda moje naocale pa mi je to problem, a ne vizir...
--- Kraj citata ---
neznam ja neam takvih problema :)
vpucko:
e neznam stvarno ili ja to ne primjecujem ili nest je drugacije
vase kacige ne valjaju :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju