Općenito > Generalno o skuterima
Aerox vs NRG power vs SR r
Antares:
da ocu nesto onda nebi bilo problema no stvarno mi se svidaju svi ovi navedeni pa mi se tesko odlucit... runner me nekako najvise privlaci, ali je i najskuplji
zaboravio sam pitat ima li neke pretjerane razlike u zvuku ovih skutera ili su svi jednako tihi/glasni?
majic_sk:
--- Citat: Antares - 08 Srpanj, 2008, 01:19:19 ---da ocu nesto onda nebi bilo problema no stvarno mi se svidaju svi ovi navedeni pa mi se tesko odlucit... runner me nekako najvise privlaci, ali je i najskuplji
zaboravio sam pitat ima li neke pretjerane razlike u zvuku ovih skutera ili su svi jednako tihi/glasni?
--- Kraj citata ---
serijski su svi jednako glasni...možda ima neke male razlike, al je to praktički neprimjetno...
a čuj ak imaš novaca uzmi si onog koji ti se najviše sviđa....između runnera vs sr vs nrg nemožeš fulat....rox je skut u svojoj klasi...a derbi racing je skoro u onoj trojci al ima određene mane i prednosti pa ga ja osobno nemogu tamo strpat...
Antares:
kazes da je rox u svojoj klasi, dali to znaci da je bolji od one trojce ili?
master_o_fight:
aerox ti je najmanji od svih njih i to je više za ljude koji se najčešće voze sami :happy3:
derbi ne bi ni gledao jer mi nije nešto kao ni nrg :happy3:
ili sr ili runner :happy3:
majic_sk:
--- Citat: master_o_fight - 08 Srpanj, 2008, 01:31:26 ---aerox ti je najmanji od svih njih i to je više za ljude koji se najčešće voze sami :happy3:
derbi ne bi ni gledao jer mi nije nešto kao ni nrg :happy3:
ili sr ili runner :happy3:
--- Kraj citata ---
pričekaj do sutra ujutro pa će ti doć andy, _aerox_, slow i ta ekipa pa će ti nahvalit aeroxa ko božanstvo ::) :laughing9:
btw. osobno roxa nebi uzeo jer često vozim nekog sa sobom...nrg mi nije lijep...derbi RACING je u govnima....dakle ja da uzimam neš novo uzimao bi sr ili runner ili derbi OPEN :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju