Općenito > Generalno o skuterima

Aerox vs NRG power vs SR r

<< < (18/20) > >>

b.o.z.o.:
nrg...piagiova je mashina tu a i preljep mi je skuter ...

ToNy:
Nrg novi je prelijep ... Da ima od 125/200 kao runner, to bi bio opasan stroje hehe  :icon_thumright:
Na drguo mijesto bi stavio SR ...
Rox mi je uvijek isti , dobar skuter i sve , ali mislim da je vrijeme da se pozabave malo sa dizajnom,od kako je izasao na trziste pa sve do danas isti ... :sad3:

speed:
trebali bi malo liniju osvjeziti na roxu

Antares:
Da ne otvaram novu temu pisat cu ovdje...

Ja takoder kupujem sad skuter i osim ova 3 u izboru su mi jos i runner te Derbi GP1.

Vjerojatno bi uzimao na kredit pa se bojim da ce cijena od 20000+kn bit mozda previse za skuter od 50ccm ili je isplativo?
Ili da kupim rabljenog? Ima na auti.hr runner "special series" (po cemu je uopce on special?) za 14500kn 2007.god.

Takoder me zanima jeli onaj Derbi GP1 racing koji navodno ima 8.5KS puno bolji od ostatka s obzirom da ima skoro duplo vise konja?

Inace ovo ce mi bit prvi motor...

majic_sk:

--- Citat: ---Ima na auti.hr runner "special series" (po cemu je uopce on special?)
--- Kraj citata ---
isti vrag kao i "normalan" samo druge naljepnice...to se ne isplati uzimat jer je cijena veća sam zbog naljepnica...

--- Citat: ---Takoder me zanima jeli onaj Derbi GP1 racing koji navodno ima 8.5KS puno bolji od ostatka s obzirom da ima skoro duplo vise konja?
--- Kraj citata ---
ak već oćeš derbi-a, uzmi open verziju :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju