Općenito > Generalno o skuterima

Aerox vs NRG power vs SR r

<< < (20/20)

Antares:
ma aerox mi se bas ne svida koliko i ostatak al mi je u ovoj grupi zbog cijene...

aprilia mi se najvise svida, ali samo ona crno siva kombinacija boja... neznam jel toga opce ima u kojem ducanu

vidim da ti imas apriliu.. kako si zadovoljan? jesi vozio koji od ovih drugih motora pa da usporedis?

majic_sk:

--- Citat: Antares - 08 Srpanj, 2008, 02:02:22 ---ma aerox mi se bas ne svida koliko i ostatak al mi je u ovoj grupi zbog cijene...

aprilia mi se najvise svida, ali samo ona crno siva kombinacija boja... neznam jel toga opce ima u kojem ducanu

--- Kraj citata ---
to ti je 2007 model boja...vjerovatno imaju i 2008 neku koja je vjerovatno jako slična toj....
sa sr-kom nećeš fulat...barem ja nisam...a ti kak oćeš...inače pazi si na visinu ak si 190+ cm onda sr nikako nije za tebe....

Antares:
Odluka je pala na runnera i to prvenstveno zato sto sam probao sjesti na sva 3 skutera (NRG, SR50, runner).

NRG mi je premali, a i volan mi je full preblizu pa su mi ruke skoro pod 90°. Kod aprilie su mi ruke ispruzenije, ali mi je volan dosta nisko i cijeli skuter mi je mali...
Runner mi je taman.

Inace visok sam oko 185

X-Thug:

--- Citat: majic_sk - 04 Srpanj, 2008, 15:21:03 ---
--- Citat: SlowRider - 04 Srpanj, 2008, 14:47:43 ---
--- Citat: zac183 - 04 Srpanj, 2008, 14:17:49 ---
--- Citat: SlowRider - 04 Srpanj, 2008, 13:31:23 ---Kad sam kupovao skuter, mogao sam birati izmedju novog nrg-a starog 6 mjeseci i aeroxa starog 2 godine. Uzeo sam aeroxa.

--- Kraj citata ---

i pametno si napravio!!! :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Ono sto je najvaznije da mi j.... lezi skuter, udobniji je, upravljiviji i zadnje sto je presudilo po meni je bio ljepsi. Moram priznati da sam na veliko prerastao taj skuter i razmisljao sam preci na nesto drugo ali toga jos nema. Jedino me zanima ova nova sr-ka i morati cu to isprobati na nekoliko dana pa cemo vidjeti...  Jos nikada nisam dosao u kriticnu situaciju sa tim skuterom jer kada vozim jednostavno se stopim sa njim...

--- Kraj citata ---
nemoj se previše naginjat na novoj sr-ci sa serijskim gumama...ipak je to sava mc 16  :laughing1:

--- Kraj citata ---

ovisi kakva je cesta i vremenski uvijeti,al mozes se naginjat isto ka i sa svima drugima sa savom

ps. mislin da sr ima najneudobniji sic(od nrg i runnera novih),al opet je udobniji nego na staroj srki,glupo je sta moras otvarat onu plastiku ispod volana za ulit ulje al ja sa punin rezervarom ulja predjen priko 1000 km,a i sr ima ja mislin manje mista pod sicon nego nrg....dobro drzi cestu,ubrzanje ti je isto ka i na ostalim pijađima(proba je dino sa foruma sa mojin standardnim auspuhom vozit i isa mu je bolje nego s njegovim  :icon_scratch: ) bia san sa njim i na duzim putovanjima(cc 75 km zd-šibenik bez stajanja) ugl uzea ti nrg ili sr neces falit jedino mi smetaju oni zmigavci kod nrg-a i to sta nema rukohvat za suvozaca...i sr mi je nekako lipsi od nrg-a....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju