Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
Ukupno Glasova: 14
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
to što sam i zašto ja napisao znam samo ja i ne trebam tumačenja mojih poriva, niti ih imam potrebu tumačiti. osim toga, ne radi se o tome tko se meni svidja ili ne svidja, već o tome svidja li mi se ili ne ono sto je ovdje napisano. a na to onda i reagiram. ako netko misli da je u pravu, čak i ako jest, ne treba to izražavati iritantno. svak svoje zna!npr. jako je pristojno napisat za nekoga ili neke da ne kuže 'cilj ovoga', a samo rečenicu potom nadodati da treba poštivat tuđe mišljenje. za mene to u logičkom smislu zvuči kao skok u vlastita usta. Onda se postavlja pitanje i tko koga napada i tko je tu agresivan? ako malo proanalizirate dinamiku, shvatit ćete da je moja inicijativa bila tek reakcija, krajnje dobronamjerna, u cilju osvještavanja vašeg načina. ako sam bio suviše oštar, primite moju ispriku!Dakle, već sam napisao da mi je ideja o anketi posve ok!Isto tako zbog pokretanja ankete nitko razuman ne bi očekivao ispriku!takodjer se slažem s mišlju da bi si trebali bit dobri i družit se, ali to pretpostavlja međusobno uvažavanje te poštivanje duha ovog foruma. vjerujem i da će svako grafičko rješenje, bolje od postojećeg, ako se svidi vlasniku foruma biti objeručke prihvaćeno.
Tvoji me filozofski komentari uvijek oduševe, mrc! Mogli bi koji dan na pivu!
Citat: filiplatinovicz - 22 Studeni, 2006, 23:07:14to što sam i zašto ja napisao znam samo ja i ne trebam tumačenja mojih poriva, niti ih imam potrebu tumačiti. osim toga, ne radi se o tome tko se meni svidja ili ne svidja, već o tome svidja li mi se ili ne ono sto je ovdje napisano. a na to onda i reagiram. ako netko misli da je u pravu, čak i ako jest, ne treba to izražavati iritantno. svak svoje zna!npr. jako je pristojno napisat za nekoga ili neke da ne kuže 'cilj ovoga', a samo rečenicu potom nadodati da treba poštivat tuđe mišljenje. za mene to u logičkom smislu zvuči kao skok u vlastita usta. Onda se postavlja pitanje i tko koga napada i tko je tu agresivan? ako malo proanalizirate dinamiku, shvatit ćete da je moja inicijativa bila tek reakcija, krajnje dobronamjerna, u cilju osvještavanja vašeg načina. ako sam bio suviše oštar, primite moju ispriku!Dakle, već sam napisao da mi je ideja o anketi posve ok!Isto tako zbog pokretanja ankete nitko razuman ne bi očekivao ispriku!takodjer se slažem s mišlju da bi si trebali bit dobri i družit se, ali to pretpostavlja međusobno uvažavanje te poštivanje duha ovog foruma. vjerujem i da će svako grafičko rješenje, bolje od postojećeg, ako se svidi vlasniku foruma biti objeručke prihvaćeno. Slažem se sa tobom oko svega :beer: .
Citat: filiplatinovicz - 22 Studeni, 2006, 23:10:55Tvoji me filozofski komentari uvijek oduševe, mrc! Mogli bi koji dan na pivu! a kad to i gdje i bez dvonožnih naguravala da nebi frulali.