Za ovu sezonu nisam bio nešto previše aktivan u organizaciji i sastavljanju kalendara pa budem očito morao intervenirati kako bi, poučeni prošlom sezonom, zadržali ono dobro a izbjegli ono loše.
Drugim riječima, ni meni nije jasno zašto bi trening morao biti obavezan i zašto traje samo do 15 sati? To da je termin u subotu mi je donekle i jasano, ali ukoliko je nekome zbog posla problem, možemo i u nedjelju odraditi sastanak vozača na Marofu ili u Zagrebu...ili...
A što se scootercross-a tiće, zbog male zainteresiranosti isti nije bio bodovan prošle godine, a očigledno ne bude ni ove.
Slalom na Markuševcu će i ove godine sigurno biti održan i bodovan te stvarno ne znam čemu toliko negodovanje vozača oko te "utrke" ili prije rečeno druženja, klope cuge, zezanja i naravno ravnopravnog i korektnog natjecanja koji ne koštaju gotovo ništa (osim nekima put do Zagreba u koji je katkad dobro i doći) a i ne zahtjeva nikakvu posebnu opremu za vozače.
...i da vrijeme.... pa ako je moglo zahladiti 20 stupnjeva u 2 dana, realno je za očekivati obratnu situaciju kroz dva tjedna tako da se radije pripremaju oni koji kukaju