Tehnički kutak > Tuning skutera
SF2 koji auspuh na kit
kurbla001:
--- Citat: SF2 Freak - 11 Ožujak, 2013, 21:28:19 ---Ma nisu to grobovi po performasama . Smeta me hrđa , zgadi mi se kad hrđu vidim na spuhu , a po tome su poznati Leo spuhovi još kad na topu poćne ulje frcati na sve strane .... katastrofa.
Tražim nešto ne pre jako ono da bude vrh za base kit , da ne mjenjam 17.5 frgu i da nije neki plehnati spuh ko ZX , TT i ekipa.
--- Kraj citata ---
onda si uzmeš kromirani spuh i ćao đaci...
btw koji god yasuni uzmeš, nema ga kromiranog....i na njemu će se pojaviti odurna hrđa jednom.....
to je nažalost minus kod ne kromiranih spuhova..... :icon_biggrin: :icon_biggrin: :dontknow:
glavas:
Ja imam Stage6 Pro i prezadovoljan sam sa njime,mada ni Roost P70 nije los ;D
dino73n:
Vozim SF-a sad ce skoro 10god i vozio na dvije vrste serisjkog,TT,ZX,Chrome ZX,Polini 4 Race II,S6Replika i YasuniR,sve sa 19mm karbom i DRevo i MHR replika,jednom malo i serijski cilindar dok sam bio izmedju dva kita. Nikad nisam probao serisjki karb jedino.
Znaci Yasuni R i kraj price.Redovno odrzavanje ne WD-om nego silikon sprejom i nikad nece zahrdjat al NIKAD.
SF2 Freak:
Hahah ok vidim Yasuni bu u narudžbu , samo da napomenem ovo nije serijski karb već 17.5 (serijski je 12).
ante tutavac:
preporuka na yasuni r :notworthy: :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju