Tehnički kutak > Tuning skutera
SF2 koji auspuh na kit
luka.cilovic:
for race je jaci i kvalitetniji jedino malo tezi za ustelat al nis pretjerano yasuni je preisfuran a i for race ima bolji zvuk
maky_zg:
Stvar zvuka je čisto subjektivne prirode, ono što je nekima super meni je samo minus i obrnuto.
Osobno mi ide na živce kad čujem da neki klinac u 3 ujutro krešti sa "sportskim" auspuhom pod mojim prozorom.
Nemam ništa protiv ukoliko je to neki prihvatljivi zvuk.
Sve ima svoje mjesto i vrijeme.
luka.cilovic:
SLAZEM SE
bitan je tih ali opet da nije ko seriski
a for race je dosta tih nista glasniji od yasunija a opet ubija
imao sam i jasunija i polinija i polini je kvalitetniji i jac al ne prejak za base, sam treba znati ustelat skuter
a yasuni je postao ko i zx vec monoton
SF2 Freak:
Jel bi trebao za polinia mjenjati svoju 17.5 frgu i stavljati 19.
dino73n:
--- Citat: luka.cilovic - 15 Ožujak, 2013, 15:24:27 ---SLAZEM SE
bitan je tih ali opet da nije ko seriski
a for race je dosta tih nista glasniji od yasunija a opet ubija
imao sam i jasunija i polinija i polini je kvalitetniji i jac al ne prejak za base, sam treba znati ustelat skuter
a yasuni je postao ko i zx vec monoton
--- Kraj citata ---
Polini ti tih auspuh,onda sigurno imas ostecenje sluha,razlika izmedju polini4race 2 i yasuniR u zvuku je kao rezo spram serijale a snage sto se tice nije prevelika ali ipak u korist yasuniR jer polini ima strasno usku granu na pocetku,znaci istog presjeka kao i serisjki spuh dok yasuniR ima 3-4mm veci presjek.
Takodje kvalitet polinija me nije odusevio sto se tice prigusivaca i nosaca a lonac mu je OK,na poliniju mi je gumena spojnica koja spaja lonac i prigusivac pukla poslije nepunu godinu koristenja i sama cijena polini4race2 spuha nikako ne opravdava ulozeno dobiveno kad je yasuniR jeftiniji i kvalitetniji i jaci auspuh od njeg,napominjem da se radi o spuhovima na peugeot vertikanu masinu,mozda je kod pia/mina agregata drugacija situacija. Oba spuha sam imao i oba sam nova kupio i iz kese izvadio.
I cuj YasuniR isfuran auspuh,pa nije auspuh modni detalj a ni djevojka iz susjedstva pa da bude isfurana.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju