Tehnički kutak > Tuning skutera
SF2 koji auspuh na kit
SF2 Freak:
Mislim da je očito Yasuni je gazda spuhova tako da ću vjerojatno njega uzeti.
luka.cilovic:
yasuni je jak i za serijalu je kralj ,
ali po meni ako mos nabavi si polini for race jaci je bolje izrade po meni i ima nenadjebiv zvuk ,
yasuni je vec pomalo isfuran
sladjan94:
--- Citat: SF2 Freak - 10 Ožujak, 2013, 19:45:52 ---Lova nije problem , zanimaju me i drugi spuhovi svi yasunija hvale to znam ali ja želi probati nešto drugo .
Ako ni jedan od ovih gore ne zadovoljava moje uvjete onda naravno yasuni .
I da ne predlažite mi grobove ka tt , zx jer taj škart me ne zanima.
Međusobne usporedbe gore navedenih spuhova uključujući i yasunia isto bi dobro došle.
--- Kraj citata ---
A ti si bas ono lik zestok? tt,zx,zx-r su grobovi?
Na kraju ce biti da ces voziti na serijali a ovde pricas grob ovaj grob onaj u ostalom kako znas da je grob kad nikad nisi ni imao ni jedan da si imao znao bi da nisu grobovi...u ostalom kupi onaj za koji imas pare po cijeni znas kakav je!Ako ga masno platis 100% ce biti dobar!
silvio:
--- Citat: sladjan94 - 11 Ožujak, 2013, 18:28:03 ---
--- Citat: SF2 Freak - 10 Ožujak, 2013, 19:45:52 ---Lova nije problem , zanimaju me i drugi spuhovi svi yasunija hvale to znam ali ja želi probati nešto drugo .
Ako ni jedan od ovih gore ne zadovoljava moje uvjete onda naravno yasuni .
I da ne predlažite mi grobove ka tt , zx jer taj škart me ne zanima.
Međusobne usporedbe gore navedenih spuhova uključujući i yasunia isto bi dobro došle.
--- Kraj citata ---
A ti si bas ono lik zestok? tt,zx,zx-r su grobovi?
Na kraju ce biti da ces voziti na serijali a ovde pricas grob ovaj grob onaj u ostalom kako znas da je grob kad nikad nisi ni imao ni jedan da si imao znao bi da nisu grobovi...u ostalom kupi onaj za koji imas pare po cijeni znas kakav je!Ako ga masno platis 100% ce biti dobar!
--- Kraj citata ---
mislio je grobovi za kit ako se ne varam
SF2 Freak:
Ma nisu to grobovi po performasama . Smeta me hrđa , zgadi mi se kad hrđu vidim na spuhu , a po tome su poznati Leo spuhovi još kad na topu poćne ulje frcati na sve strane .... katastrofa.
Tražim nešto ne pre jako ono da bude vrh za base kit , da ne mjenjam 17.5 frgu i da nije neki plehnati spuh ko ZX , TT i ekipa.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju