Tehnički kutak > Styling skutera
FARBANjE SKUTERA--METALIK SPREJ-- ??
Ivan SP:
gledam,čitam i nemogu vjerovat koje pi*darije pišete..
to pituranje spreyem je ŠIT to nevridi ništa,ako ste vidili temu ispod mog RUNERA(mini groba) to vozilo sam sam pripremija i pitura,naravno sa kompresorom i SATA špricom
jednom sam piturao neku plastiku na prijateljevom skuteru spreyem,nakon misec dana to izgleda na govance lak požuti,gubi sjaj i pocme pucati zato ostavite se gluparija skupite novce i otiđite da vam opituraju skuter.. :glasses2:
Micky_Slick:
sve to stoji.......... :frajer:
Doctor_The:
sve je to ok ??? a mozel se radit bez sprickita,bas dobro da kitujem i shmirglam,vodobrusnim da ga oderem dobro:),i da picim sprej posle....i jos nesto,ocul bezbojni u spreju,posto nemogu sad trazit kompresor zivotami...e tako... :drunken_smilie:
Shiltac:
još je dobro ispalo..
ichko:
Jos jednom vam kazem batalite se toga,jer je to samo bacanje para,ti oce odraditi posao,sve ce fino biti i sijat ce se,okacit ces slike ovdje i eto,al posle kratkog vremenapocece da buca lak ba blijedi,da ovo da ono,i sto si dobio,nista,samo si bacio pare i skuter ti ruznije izgleda nego prije jer sa njega otpada boja,zato fino skupi pare pa kod lakirera ili ostavi tako kako je,ako oces neke ogrebotine sakriti stavi naljepnice i eto...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju