Tehnički kutak > Styling skutera

FARBANjE SKUTERA--METALIK SPREJ-- ??

<< < (8/13) > >>

speed:
sprej-teski fus

FXR180:
Da ne otvaram novu temu, koliko dođe cijena jednog solidnog kompresora za farbanje i lakiranje?

speed:

--- Citat: FXR180 - 07 Srpanj, 2008, 13:26:34 ---Da ne otvaram novu temu, koliko dođe cijena jednog solidnog kompresora za farbanje i lakiranje?

--- Kraj citata ---
imas onaj od 24 l,i njega platis 500-600 kn,i moras raditi komoru i na kraju te dodje preko 600 kn,isplativije je platiti i u komori pobojati

FXR180:
Previše je 24l, neću farbat brod, mislio sam si uzet neki kompresor i sam si farbat motor, sam svoj majstor,, neda mi se davat 500kn pituru za ruke rađe ga sam ofarbam a i uvijek mi nešto sjebe dođu neke točkice, nebi ga cijelog farbo nego bubrege i još neke sitnice, između nogu i dole kod stopala a šta za to da dajem neki 400, 500kn kad sam napravim tik tak i još si kupim kompresor pa ga mogu farbat koliko oću i u šta oću

speed:

--- Citat: FXR180 - 07 Srpanj, 2008, 13:44:19 ---Previše je 24l, neću farbat brod, mislio sam si uzet neki kompresor i sam si farbat motor, sam svoj majstor,, neda mi se davat 500kn pituru za ruke rađe ga sam ofarbam a i uvijek mi nešto sjebe dođu neke točkice, nebi ga cijelog farbo nego bubrege i još neke sitnice, između nogu i dole kod stopala a šta za to da dajem neki 400, 500kn kad sam napravim tik tak i još si kupim kompresor pa ga mogu farbat koliko oću i u šta oću

--- Kraj citata ---
premali je prakticki 24 l

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju