Tehnički kutak > Styling skutera

FARBANjE SKUTERA--METALIK SPREJ-- ??

<< < (6/13) > >>

Doctor_The:
ma sve ide u `rucni rad`  :laughing11:...moram plasticni kit prvo,pa smirgl,pa obicni kit,pa smirgl vodobrusni,pa onda sprej...?

andy:

--- Citat: Doctor_The - 04 Srpanj, 2008, 11:03:58 ---ma sve ide u `rucni rad`  :laughing11:...moram plasticni kit prvo,pa smirgl,pa obicni kit,pa smirgl vodobrusni,pa onda sprej...?

--- Kraj citata ---

sve to u redu al nemoš samo tak ić kitat, nije to za svakog pogotovo ak ti je prvi put....
napraviš poso i onda ti se sve raspadne nakon par dana i j#bote to... :icon_biggrin:

treba znat s kitom radit, nije to samo uzet i nabacat i zašmirglaš i gotovo... :nono:
tak sam i ja mislio al se prevario pa odusto od kitanja :laughing7:

Doctor_The:

--- Citat: andy - 04 Srpanj, 2008, 11:25:59 ---
--- Citat: Doctor_The - 04 Srpanj, 2008, 11:03:58 ---ma sve ide u `rucni rad`  :laughing11:...moram plasticni kit prvo,pa smirgl,pa obicni kit,pa smirgl vodobrusni,pa onda sprej...?

--- Kraj citata ---

sve to u redu al nemoš samo tak ić kitat, nije to za svakog pogotovo ak ti je prvi put....
napraviš poso i onda ti se sve raspadne nakon par dana i j#bote to... :icon_biggrin:

treba znat s kitom radit, nije to samo uzet i nabacat i zašmirglaš i gotovo... :nono:
tak sam i ja mislio al se prevario pa odusto od kitanja :laughing7:

--- Kraj citata ---
znam znam...kitova sam drugu nesto na branik od auta,zatvorio rupe plasticnim,posle odozgo obicnim kitom,i sve cool... :toothy12:

Micky_Slick:
Ljudi moji,sve to stoji sto ste rekli....ali ja sam sebi farbao plastike između nogu i na volanu sa sprejem.šprickit,metalik crna(dva sloja u intervalu nekoliko sati),pustio da se preko noći osuši i ujutro tri sloja bezbojnog i izgleda skoro pa savršeno...sve je stvar u pripremi i kvaliteti spreja (i samoj vještini)....ozbiljno. :laughing7:
I oni plamen mi na motoru je napravljen sa sprejem.preko toga lak i polir pasta...izgleda PERFEKTNO!.........pustite čovjeka nek radi :icon_thumright:

kit i brušenje

šprickit

Prvi tanki sloj

zadnji sloj i lak

maska volana..

TheBili:
Hmm, pa vrlo dobro je ispalo to s sprejom.... samo kad se to radi npr u garazi ili vec gdje... pozeljno je da se prostorija malo polije vodom... da se nebi podizala prasima tjekom pituravanja....  :icon_thumright: :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju