Tehnički kutak > Styling skutera

FARBANjE SKUTERA--METALIK SPREJ-- ??

<< < (5/13) > >>

Doctor_The:
zakitovati...izkitati...znam ,sto

elmir:
ma netreba ti sprickit..samo dobro ismirglaj vodobrusnim uzmi 1200 i dobro dobro pripremi plastike(ako nepripremis dobro lose ce ti ispasti)naravno ako imas udubljenja il ogrebotine kitom to rijesiti i onda predjes sloj sprejem cekas da se osusi pa po mogucnosti jos jedan sloj i sacekas da se dobro osusi pa onda bezbojni lak..neboj se kad stavis i bezbojn lak dobro ce se sve ucvrstiti i nece ti spadat farba..PROVJERENO!!!

Doctor_The:

--- Citat: elmir - 04 Srpanj, 2008, 00:19:37 ---ma netreba ti sprickit..samo dobro ismirglaj vodobrusnim uzmi 1200 i dobro dobro pripremi plastike(ako nepripremis dobro lose ce ti ispasti)naravno ako imas udubljenja il ogrebotine kitom to rijesiti i onda predjes sloj sprejem cekas da se osusi pa po mogucnosti jos jedan sloj i sacekas da se dobro osusi pa onda bezbojni lak..neboj se kad stavis i bezbojn lak dobro ce se sve ucvrstiti i nece ti spadat farba..PROVJERENO!!!

--- Kraj citata ---
bezbojni lak,sa kompresorom ili ???/i smijem li stavit metalik,posto kazu da se skida.../????? :confused5:

pitaNS:
nisam siguran da će to dobro ispasti al ajde baš me zanima...Na kraju krajeva ako ne ispadne dobro možeš odneti lakireru da sve popravi jedino što ćeš do tada već stući para da si možeš nove pšlastike uzeti....

elmir:
sve radis ti..nazovimo "rucni rad"-nista kompresorom..kad sam ja svoj ofarbao niko nije mogao vjerovati da sam sprejem farbao..danas cu ga poslikati ako budem imao vremena i staviti(farbao sam samo prednje oklope jer su zadnji bili OK)..da te jos napomenem bez dobre pripreme oklope nema nista..ii da nece te sve izaci vise od 100kn+tvoj trud a ovako bi najmanje morao lakireru dati 400kn(neznam kako se kod vas krecu cijene :dontknow: al eto otprilike tako dodje..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju