Tehnički kutak > Garaža
APRILIA SR50-kao iz tvornice
robyakarider:
to ti je voda dosla odnekud
Tadr3:
Voda iz zraka da + ulje= emulzija
Mozes ugradit odvlazivac zraka koji se stavlja na kompresore, dosta pomogne da makne vlagu.
Najdes si mali odvlazivac automatski i gas.
Corector:
--- Citat: robyakarider - 08 Rujan, 2015, 08:15:19 ---to ti je voda dosla odnekud
--- Kraj citata ---
Jest, ali neizbježna je jer se stvara kondezat u tom crijevu. Imam snimak s prozirnim crijevom, bas se vide kapljice vode i i ulje. Vele da mineralno ulje najmanje emulzije ostavlja. I s vremena na vrijeme treba ispuhati to crijevo skup s priključcima. Ako ti ne prekida u vožnji boli te uvo, inače separator pomaže. I provjeri crijevo uljne na prirubnici, to je sahranilo dosta ditecha.
I daj stavi tvrđi centralni da nema onu rupu jer motorić ide predobro :)
rs50e9:
--- Citat: robyakarider - 08 Rujan, 2015, 08:15:19 ---to ti je voda dosla odnekud
--- Kraj citata ---
a od kuda? recimo sad svaki vecer kad se vracam doma ima magle, kad krenu kise cu rastavit vidit koliko se "vlage" nakupilo
jedino da guma baca vodu po kompresoru a on nije dobro zadihtan, pa da tamo udje voda(znam ga i miniwwashem prat ispod blatobrana)
--- Citat: Tadr3 - 08 Rujan, 2015, 08:51:22 ---Voda iz zraka da + ulje= emulzija
Mozes ugradit odvlazivac zraka koji se stavlja na kompresore, dosta pomogne da makne vlagu.
Najdes si mali odvlazivac automatski i gas.
--- Kraj citata ---
jel imas kakav link, kolko to kosta, ima mjesta za ugradit? jel ima netko da je to radio i da je osjetio efekt?
uglavnom jos jednom hvala kolegi corector sto je slozio casicu dan danas ni tragova masti oko nje, sve super drzi skuter ide super, definitvno ide bolje nego prije od kad smo ove smrljke gleta izvukli iz crijeva i kompresora
sad sta je u casici necu ni gledat do ljeta, al crijeva cu preko zime prekontrolirat i ispuhat
ovaj tjedan je super posluzio, auto odmara u garazi. a skoro na ditechu sam doso do rezerve sto znaci da sam ovaj tjedan bas puno vozio
robyakarider:
--- Citat: rs50e9 - 13 Studeni, 2015, 19:32:35 ---
--- Kraj citata ---
a od kuda? recimo sad svaki vecer kad se vracam doma ima magle, kad krenu kise cu rastavit vidit koliko se "vlage" nakupilo
jedino da guma baca vodu po kompresoru a on nije dobro zadihtan, pa da tamo udje voda(znam ga i miniwwashem prat ispod blatobrana)
--- Kraj citata ---
nemam pojma :icon_biggrin:
nisam nikad radio ditecha :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju