Tehnički kutak > Garaža

APRILIA SR50-kao iz tvornice

<< < (8/20) > >>

ivek_sr:
Pffff šteta...

rs50e9:

--- Citat: Corector - 19 Lipanj, 2015, 17:13:55 ---Ides, pa ne kuzi se uopce da je bio na podu, onda kad smo isli na Sljeme. Taj skuter ide bolje od svih pedesetica, cak i sa auspuhom vecina se moze sakriti. A ocuvan je do daske, recimo danasnji skuteri pobrani sa smetlista i reciklaznog dvorista tipa novi runneri nrgi strune nakon 5 god. Jbg promijenila se filozofija, a te stare pile treba temeljito pregledati i znas sto imas.  :headbang:
Ostali nek kupuju nove kineze i skutere s garancijom i 2 soma eura manje u dzepu.

--- Kraj citata ---

pa ja tvrdim da je to najbolji skut ikad koji je izaso ispod cekica i to svim segmentima
mozda sad nije udoban za suvozaca, da je 14colna felga ne bi frcale iskre od nogara kad se spustam s mosta slobode prema kneziji
mozda da su stavili prave zarulje i farove a ne u jednu lecu sibicu u drugu svijecu itd   :)

a vrijeme ce pokazat, opcenito se sve prije kvalitetnije radilo. stoga je meni steta kad ga ekipa raskopusa i baci u frgu, al sve mi je jasno najvise zbog financija

rs50e9:

--- Citat: ivek_sr - 19 Lipanj, 2015, 18:37:16 ---Pffff šteta...

--- Kraj citata ---

stete zapravo niti nema
steta i to ona najveca je u mojoj glavi
prvi racun, servisan, sva tri kljuca, korektorom tvornice oznake, bez crtice
that makes me happy

sad nazalost je to ovako

rs50e9:
inace sam ga osvjezio malo za sezonu
jako sam zadovoljan paknama, dapace mislim da mi vilicu trgaju kak su jaka  ;D

malo ga namazao, podmazao i ulickao s svim i svacim sto se naslo
ubacio liqui moli adetiv za dizne

dns idem jos po ulje za njega po preporuci agip tj eni city 2t high tec.....tako nesto, mozda sam nalupetao i previse
nekako mi je cudno da je ulje u njemu vec dve sezone.

rs50e9:
Pozzzz
Kada sam mjenjao svjecicu isao sam ocistit casicu, tada mi je provrtio jedan od tri serafa....ocistio sve, i drzao je s jednim serafom manje neko vrijeme, naravno ne zadugo.....
ovo su slike kod prvog ciscenja

evo cak i s ovakvim dihtungom je sve funkcioniralo i radilo

nabavio sam i drugi dio, al onda mi je kolega corector predlozio sta i kako.....isto tako on je to i realizirao
stoga imam sad ovaj rezervni dio skroz citav
a on je kroz moj vec sjeban dio provuko serafe i to sad drzi full

a sad zanimljiv dio, dakle dok sam koristio motul bas za injection cca 120kn tak nes, cudan miris kroz auspuh. dok sam to koristio imamo sam emulziju majonezu, preso sam na agip eni orginal ulje, i emulzija je bila kakvu vidite na slikama iznad
al kad smo ovo skidali, ne da sam u cijelom sistemu imamo majonezu, nego blato gusto. uzas.

[URL=http://www.igreklik.com/slike/]

u crijevu od kompresora gusto full, uzas jedva da tece
mesingasti dio sto spaja crijevo i dio kod zelene dizne(vidi se na slici, iznutra je bio koma bas zastopan), uzas. kao sinusi bolesnog covjeka......puhao svom snagom unutra curilo je doslovce kao smrklji ljepilo se okolo
kao sto se na slici vidi ima toga i u plavom injekotoru. dok je kolega corector spasavao postojece stanje.....ja sam ovo sve detaljno ocistio koliko sam mogao. fascinantno kako ditech ide isto kao i prije(brzina) al tise mirnije linearnije itd

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju