Tehnički kutak > Garaža
APRILIA SR50-kao iz tvornice
rs50e9:
Pozdrav svima
Nakon dugog traganja(godinu i pol) za rs50 igrackom, nasao sam ditecha koji je radio oko tisucu km godisnje, nikad vozen po kisi, prvi vlasnik, svi moguci papiri itd
eto doslovce je uletio nazvao frend da je nasao nesto sto trazim samo nie igracka nego skutercic mali
zao mi je kaj nisam rs-a nasao
skuter sam uzeo samo da mi bude prijevozno sredstvo pored bmw-a jer me grad ubija potrosnja do 14litara
a radi sigurnosti i manje dosadnje vozenj htio sam rs50
zasto 50, jer nisam lud davat sugavoj drzavi 500e da bi mogao furat 125( tu je i rega potrosnja itd) al prvi dio je najbitniji
OVIM PUTEM MOLIM ljude koje se kuze, znaju nekoga ili tako nesto vezano za ditech jer frend ima ditecha 36tisuc km samo redovit servis, i dalje ide
moj je imao 14 soma, sad ima oko 16soma km
htio bi ga dati na servis reda radi, jer je taj cuveni mehanicar je u KOPRIVNICI a ja u zgbu
od malena serafim pogotvo po 2t masinam (pente) i kuzim sve, al ovo mi je prvi skut.
i citao sam svasta casica, dizne, kompresori cisti radi, itd itd rolice isto neznam kaj su, remenje kad mjenjat itd
uglavnom molim vas budite azurni dok imam para. jer volim sve picikato a poslje samo gas do zadra bez brige
slike da prokopa.....
Grale:
Di su slike skutera :P
Koji ti je to bolan mehaničar u koprivnici? :toothy12: :toothy12:
Tu su samo lokalni mehoji sa čačkalicama u zubima ;D
rs50e9:
evo slika....dok sam nasao.....ovdje je i prljav i tak s mobom slikan
majstor iz koprivnice je radio u ovlastenom i frendu od 2002god servisira motor godisnji servis od 200do 600kn mu je uzimao po godini uglavnom 300kn
skut ima 35t/km sad ima 38 ide 85 trosi 2.5litre
to je ono sto zelim serijala normalna brzina ipotrosnja
rs50e9:
hmmm koristio sam tinypic. al vidim da nie napravio resize na ovom forumu
sta vi koristite? da se sto manje bakcem s slikama..
hvala
rs50e9:
evo presao sam s njom 3 soma km. ulje jos nisam dosipavao ima ga. torosi od 2 do 3 litre, uglavnog uvijek nekoga furam
tu i tamo se lampica upali injection check. i nekad zna na leru samo dodat gas onako dvaput i ugasit se i poslje pici dalje
kada je toplo cajger ide do 95, tih zadnjih 8 km/h bere podugo.al do tada ide super. niti jos jedan skuter me nie ostavio na semaforu, noviji starij 4t itd. naravno da me neki ostavio, al to se ne pamti
.-)
i to su ti problemi
citao sam puno o nekim casicama, kompresorima za injektor i sve to cistit
pa ako netko ima koji DIY za to nek rado posta ili uputi linkom
ima i nove gume, nikad cuo za njih. regan do kraja 9mj i jako je slabo koristen
kupljen od starije osobe 50ak god. koji ima sve papire i jedva mi ga je prodao i to za sicu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju