Tehnički kutak > Garaža
APRILIA SR50-kao iz tvornice
JogFromYamaha:
problem tog motula je da nemoze izgorijet kako treba i nakuplja ti se cada u cilindru svjecici i spuhu i onda imas trenutke gusenja
iako masini nije nista, motor pocne na trenutke ko trokirat ili cukat jer se svjecica napuni s ljigom i prebrika ju dubini izmedu porculana i mase i onda imas ovo sta ti se desava
Iwo SR Tuono:
materem ocuvanijeg SRa opcenito nisam vidio, osim svojeg kad sam ga kupio hahha :toothy12:
Cuvaj se i drzi ga, ja ti prorokujem jedno 35tkm i onda ces nazalost morati da menjas radilicu :laughing6: :laughing6: iz objektivno poznatih razloga uz morini makine :icon_thumright:
JogFromYamaha:
da, fushtuning i otkapcivanje uljne pumpe :icon_biggrin:
Grale:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 21 Listopad, 2013, 09:48:17 ---materem ocuvanijeg SRa opcenito nisam vidio, osim svojeg kad sam ga kupio hahha :toothy12:
--- Kraj citata ---
Oćeš reć da nisi vidio mojeg :P
--- Citat: JogFromYamaha - 21 Listopad, 2013, 10:02:18 ---da, fushtuning i otkapcivanje uljne pumpe :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Ti si celi fushtuning ;D
Iwo misli na velik krak radilice gdje sjedi varijometer, pa se voli lager okrenut na dosjedu s te strane.
Btw, ove spike oko ulja, aj prodaji to na bmw forumu :hello:
Iwo SR Tuono:
--- Citat: JogFromYamaha - 21 Listopad, 2013, 10:02:18 ---da, fushtuning i otkapcivanje uljne pumpe :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Jog totalno si me razocarao sad sa poznavanjem morinija :'(
da si pravi znao bi da ditech ima rupe u bloku pod cilindrom koje su zapravo kanali za ulje koji vode do lezajeva sto karb masina nema i iz tog razloga je uljna sasvim nebitna na ditechu, cak ga mozes i na mjesavini voziti sto se podmazivanja tice da injektori nisu osjetljivi tako.
Ako malo bolje i razmislis ulje je spojeno na prirubnicu a ne na blokove direkt preko pumpe kao i na karbu
mislim da cu te na faceu prebacit iz liste close friends u tehnicki nepotkovan friend :(
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju