Tehnički kutak > Garaža

APRILIA SR50-kao iz tvornice

<< < (4/20) > >>

rs50e9:

--- Citat: eladio - 19 Listopad, 2013, 00:06:50 ---oba ulja su dobra, ali nije mi jasno kako si uspio osjetiti da na jednom ulju radi bolje nego na drugom?  :confused5:
ok, miris je subjektivna kategorija, ali ulje ti sigurno nije utjecalo na rad samog motora u smislu da bolje radi s agipom nego motulom..  :happy6:

--- Kraj citata ---

moguce da je psiha u igri
ajmo rec kad se razvrti na full gasu. na motolu osjetis rezonanciju,vibraciju u dupetu
osjetis je i na agipu al punjo manje. pogotovo tu sitnu vibraciju

znaci radi isto ne bolje, nista brzina nista ubrzanje. samo agip psiha ga je umirila  :)

Lenko:
Lepa makina, nema šta...evo koji savet: čačni malo to svetlo od fara, koje ne radi...možeš direktno, samo zavuci ruku, da ne skidaš plastike...to motulovo ulje sa slike, je sintetičko i ne stavlja se na serijalu (praksa dokazala)...masno ti je oko pumpe, zato što je spoj između creva i rezervoara za ulje deknuo (treba prekontrolisati i otkloniti uzrok)...

rs50e9:

--- Citat: Lenko - 19 Listopad, 2013, 11:43:28 ---Lepa makina, nema šta...evo koji savet: čačni malo to svetlo od fara, koje ne radi...možeš direktno, samo zavuci ruku, da ne skidaš plastike...to motulovo ulje sa slike, je sintetičko i ne stavlja se na serijalu (praksa dokazala)...masno ti je oko pumpe, zato što je spoj između creva i rezervoara za ulje deknuo (treba prekontrolisati i otkloniti uzrok)...

--- Kraj citata ---

danke
za svjetlo mi se hebe, ovo jedno stalno oce kaki nece kaki
to ce prek zime gospon elektricar dobit novi zadatak direkt cu zice stavit jer ovaj sistem sto je gore na aprilijama sr je kriminal,al blago receno. stojadin ima bolje to rijeseno nazalost

cesto sam zavlacio ruku unutra i namjestavao to jedno. inace jako slabo svjetili ditech nisam htio stavit vise od 15w al trebalo bi definitivno.
definitivno im je boljka svjetlo a ne ditech masine kao sto se mislis to je plus

a crijevo iz posude ulja je suho na spoju i jos malo dole
masno je tamo di sa fotkao, prekontrolirao sam to, nisam uocio jos gdje curka. zapravo ne curi samo masti :)
i da koristio sam ono motoulovo ulje s slike, hvala za savjet, ne bum ga koristio vise
i kod koga je praksa dokazala da ne valja?nekom zaribala masina ili

Lenko:
Ne riknjava mašina, nego radi nepravilno, u "naletima", kao da se davi...i ja sam imao tu "čast"...jednom mi je čak i zalepila karika, vrlo moguće od njega...je..š SR sa jednim svetlom...

ivek_sr:
Uglavnom što ti lenko hoće reć je da full sintetika teže izgara od mineralnog i polusintetike. Ali skut je fakat ušćuvan maksimalno i bilo bi šteta ga ne preventive radi pregledat i očistit od smeća ako se nakupilo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju