Općenito > Oprema

Shoei X-12 VS. X-Lite X802 VS. Hjc R-PHA 10

<< < (4/8) > >>

marioro:
e te slatke brige koju kacigu kupit jedva cekam bolja vremena...mislim da ti suomy daje super popust na spec r i extreme a i novi excel nije vise tako skup...s agv nemam iskustva

Bidalot_C30:
Bas gledan za ovu suomy excel, dobro izgleda, pogotovo sa ravnim viziron
I njoj je cijena oko 3500 i to san samo jednu nasa, uzet cu i nju u obzir, samo svima su cijene tu negdi samo shoei i arai cijenu svoje duplo  :'(

3alfa3:

--- Citat: marioro - 09 Ožujak, 2013, 17:32:03 ---uzmi i u obzir da ce se formirat po tvojoj glavi nakon nekog vremena ljeto znoj i to pa kad operes unutrasnjost vec ce bit bolje...
--- Kraj citata ---

Nista od toga. Ako kalup ne pase, nece nikad pasat.
Malo se razradi mekani dio koji pritisce obraze vremenom, (cheek  pads), ali to nije stvar kalupa. Kalup je oblik glave koji je iznad obrva

To sto Shoei neki model pase, ne znaci da ce i neki drugi.
Obavezno probat prije kupnje

Bidalot_C30:
kuzin ja to sve, jos razmatran koje cu uopce ici trazit pa onda koja najbolje bude pasala ta ce se kupit
Sican se kad san ovu kupova pa san probava, sa nekima san ima osjecaj kuda mi cila brada viri van kacige koliko mi nisu pasale  ;D

daRio:

--- Citat: Bidalot_C30 - 09 Ožujak, 2013, 18:17:35 ---kuzin ja to sve, jos razmatran koje cu uopce ici trazit pa onda koja najbolje bude pasala ta ce se kupit
Sican se kad san ovu kupova pa san probava, sa nekima san ima osjecaj kuda mi cila brada viri van kacige koliko mi nisu pasale  ;D

--- Kraj citata ---

Koliko para misliš potrošiti i za šta ti treba ,za 50 ccm ili nešto brže?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju