Općenito > Oprema

Shoei X-12 VS. X-Lite X802 VS. Hjc R-PHA 10

<< < (3/8) > >>

Bidalot_C30:
To se do lita mora rijesit obavezno, moran jos vidit oce li bit kakvih popusta i to  ;D

3alfa3:
Imam samo jedan savjet (koji je i najbitniji).

Probat na glavi prije kupnje. Jedno je opseg glave koji je bitan kod odabira mjere, ali oblik glave je isto tako bitan. Odprilike, 3 vrste kalupa postoje, a jedino Arai ima model kacige kojeg radi u sva 3 kalupa iako je nazivna velicina ista

EDIT:

--- Citat: Doomsday - 09 Ožujak, 2013, 08:25:19 ---Nisu svi kalupi isti...

Da ti kaciga sidne kako triba tj. da je kalup odgovarajući, je najbitnije...

Nađi modele i grafike koji ti pašu, pa ih probaj prije kupnje... Kupi koji najbolje sidne...

:icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Sad tek vidio  :icon_thumright:

Bidalot_C30:
upoznat san sa tim vec, a dosad san ima shoei vec i stala mi je ko salivena tako da nebi tribalo bit problema nadan se  :icon_tongue:

marioro:
uzmi i u obzir da ce se formirat po tvojoj glavi nakon nekog vremena ljeto znoj i to pa kad operes unutrasnjost vec ce bit bolje...ja sam 6 mj gledao trazio i zbilja sam zadovoljan formom hjc al sam siguran da ce sljedeca bit shoei xr i to bijela pa grafika nek bude po tvom za tu razliku u cjeni izmedu oslikane i ciste nades nekog davti ju oslika kako ti zelis...al opet c checa x lite je nesto neopisivo ljepo...a sto se tice lorenzo replice hjc mislim da je hjc dao masnu lovu da ju ovaj nosi ipak su oni najveci svjetski proizvodac(prodaju najvise kaciga al naravno ne top modela nego nekih klasicnih u sad aziji ne mora bit mjerilo kvalitete)mozda da ti sugeriram na hjc fg15 il shark rsr nisu toliko skupe al mislim da svakako vrjede te pare mislim da bi mogao nac do 1700 kn tu kod nas novema nova

Bidalot_C30:
Nisan zainteresiran za te shark i ostalo, svejedno fala na prijedlogu, eventualno u obzir dolazu neke malo bolje suomy, pa mozda cak i agv, al prioritet su x-lite i shoei

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju