Općenito > Oprema

Shoei X-12 VS. X-Lite X802 VS. Hjc R-PHA 10

<< < (2/8) > >>

Doomsday:
Nisu svi kalupi isti...

Da ti kaciga sidne kako triba tj. da je kalup odgovarajući, je najbitnije...

Nađi modele i grafike koji ti pašu, pa ih probaj prije kupnje... Kupi koji najbolje sidne...

:icon_thumright:

Bidalot_C30:
Problem je sta u mene u gradu nema skoro nista, pa moran ici okolo trazit i isprobavat, a zagreb mi je predaleko da bi samo isproba..
Ima li u splitu koji ozbiljniji ducan da drzi shoei?

marioro:
po meni x spirit je naj kaciga nisam je ni mogao gledat jer nemam tu lovu a opet to je racing kaciga.imao sam prilike probat rx7 i x802 koje su isto race kacige i moje misljenje je da su preplitke i ne osjecam se u njoj najugodnije steta sto ovi nasi kakti zastupnici nemaju vise vrsta kalupa mozda bi dosao na svoje...ista prica bi bila s suomy ex il excel...mislim dobra stvar je sto su male ljepa konstukcija kacige i naravno grafike pogotovo replice...a sad sto se tice hjc ja nosim rpha spies i kaciga je zbilja super udobna ljepog dizajna dobro zraci il ne zraci ima lock vizir dobijes dva a mozes i kupit razne vizire i tonza 250- 300 kn preko neta(arai i shoei 100€ neki sminka) 5 g garancije periva unutrasnjost i to za 3000 kn.meni se dopala i shoei xr1100 nju bi cak i mogao vani nac za 400€ samo prije isprobat.nesto ostalo onak...shubi mi djeluje ogromno pa ipak ak mislis dat 500€ za kacigu mislim da mora zadovoljit sve moguce elemente a opet prek 100 na sat...sve je upitno ak dobro naciljas i japan i,kina i korea i svabo i talijan

Bidalot_C30:
istina, zato mi se hjc i x-lite i svidaju jer djeluju nekako manje, dok ona shubert il kako se pise djeluje ogromna, mada je nisan vidija uzivo, tako da moran jos to sve isprobat, jer ako x-lite zadovolji sve uzet cu nju, jer je isplativije nego dati jos skoro toliko za shoei..sad sve ovisi kako ce mi koja pasati..
al da shoei uleti na nekoj dobroj akciji uzeja bi je bez razmisljanja :)

daRio:

--- Citat: marioro - 09 Ožujak, 2013, 14:36:21 ---.meni se dopala i shoei xr1100 nju bi cak i mogao vani nac za 400€ samo prije isprobat.nesto ostalo onak...

--- Kraj citata ---
Istina.
Ja sam svoju pred Božić 2011. na sniženju u Louis At platio 399 eur i još povrat poreza.  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju