Znači ovako , jučer sam bio na tehničkom i prošao i sve registrirau skuter (Runner vx125). Danas sam nosio prometnu knjizicu u osiguranje da ju skeniraju kako bi mogli staviti to tamo uz moju policu i zakljuciti posao.. u biti dok sam se vracao od tamo na skuter zaustavila me policija.
Imao sam kacigu , vozio 50km/h. Problem je sto imam polozenu B kategoriju.
Nikad nisam bio kaznjavan niti nista slicno i objasnjavao sam policajcu kako sam bio u Allianzu odnjeti prometnu i nazad kuc idem , u biti on je rekao da su pravila pravila .. pirio sam i bilo je 00. Kaze sto se mene tice iskljucen si iz prometa pa sam jos i gurao skuter doma. I pitam ga i sta sad kaze nista dobit ces prijavu doma , ja reko sta to znaci kaze 2000kn kazna.
U biti bIlo mi je to sve malo cudno jer mi nije dao nikakav papir niti nista , samo je sebi napisao na A4 papir moje podatke i ime oca i OIB na bijeli A4 papir .. i tamo na evidenciju neku svoju valjda koga je zaustavio ..
Zanima me sto ja sada mogu napraviti po tom pitanju ? Naravno da izbjegnem kaznu ?
Dali me mozda pokusao samo zastrasiti jer mi je sumnjivo bilo to pisanje na bijeli A4 papir ..
Da ne spominjem da nisam jos rekao to starcima ...