Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Gilera runner 50sp-teško pali zagrijan MOLIM POMOZITE

<< < (7/11) > >>

danko0907:

--- Citat: 3alfa3 - 02 Ožujak, 2013, 16:20:55 ---
--- Citat: danko0907 - 02 Ožujak, 2013, 16:16:36 ---Da, znam, i ja bih bio najsretniji da sam sa ručnim čokom riješio taj problem. Evo na slici je čašica kakvu ja imam na svom fergazeru. I točno tamo gdje je bijela crta, tamo ja imam urezan vod, koji sigurno nije tvornički, i tu je oštečena i plastika i gumica, tako da na tom dijelu sigurno hermetički ne dihta, odnosno nije hermetički odvojeno od velike "komore"

--- Kraj citata ---

Taj problem bi bio onda i u voznji, a velis da je u voznji sve ok.

--- Kraj citata ---

U vožnji je sve potpuno normalno, dapače, motor ide super, bez problema 85 km/h (po njegovom satu) super ubrzava, odlično se odaziva na gas, od kad sam stavio veću diznu na ful gasu se isto normalno ponaša. Sve sve sve je u najboljem redu. Također i kad je hladan, pali najnormalnije. Obično ljudi imaju problema sa paljenjem hladnog motora, a ja imam problema sa paljenjem toplog -.- Izludit će me to. Baš što si ti tamo opisao kad si mi spominjao čok, točno takve simptome ima. Sad kad bih znao da ta komorica ima ikakve veze sa čokom, i kad bi se mogla kupiti samo ta čašica i nova gumica, to bih napravio bez razmišljanja. Ali bojim se da se nigdje ne prodaje samo ta čašica, a kupovati cijeli karburator zbog samo te čašice je bessmisleno. Neznam stvarno šta da radim -.-

Grale:
Probaj maknut limić sa ulaza pa isprobaj, doduše, onda bi ti trebala i nešto veća dizna.

danko0907:

--- Citat: Grale - 02 Ožujak, 2013, 16:38:04 ---Probaj maknut limić sa ulaza pa isprobaj, doduše, onda bi ti trebala i nešto veća dizna.

--- Kraj citata ---

Nije sigurno do toga. Da maknem limić, vukao bi previša zraka za diznu 60. Onda bi trebala biti minimalno 64 dizna. Sve u vožnji je uredu. Također, boja svječice je također uredu. Samo je problem to što kod paljenja toplog motora ima simptome uključenog čoka (što je ne moguće jer sam danas stavio ručni čok i sam ga palim/gasim) Samo me muči ova čašica, dali taj dio može imati veze s čokom. Tj. to na slici di je urezano, dali je moguće da to radi probleme i daje simptome stalno uključenog čoka.

[R]UNNE[R]:
.

Grale:
Zato i velim, probaj maknut limić i onda ga palit, možda mu fali zraka kod paljenja samo?
Nije mi baš logično previše, ali isprobaj,nemaš kaj izgubit, to je 2-3 minute posla.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju