Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Gilera runner 50sp-teško pali zagrijan MOLIM POMOZITE
danko0907:
--- Citat: 3alfa3 - 02 Ožujak, 2013, 11:37:44 ---Da, malo ce bit bolje po ljeti, al s tim si mozda dobio koju minutu vremena sto opet nije u redu.
Manualni chok kupi - nije skup, a radi kad ti to zelis, a ne kako on hoce.
Ne znam gdje u zg kupit, al vjerojatno ga mozes preko web shopa narucit. Cijenu isto ne znam, al ajmo rec 50-100 kuna, ne vidim kak bi mogo vise kostat
Sent from my HTC One X
--- Kraj citata ---
OK, sve mi je jasno :)
Hvala puno :)
danko0907:
Još samo jedno pitanje. Kad bih trebao isključiti ručni čok? Na koliko crtica temperature? I dali ga po ljetu uopće treba uključivati?
3alfa3:
Prije pojave crtica. Iskustvom ces skuzit kad ga iskljucit. Onda kad se skuter moze koristit bez njega.
U praksi bi to bilo nekih 5-30 sekundi nakon paljenja. Taman da navuces kacigu na glavu i zakopcas jaknu.
Znat ces da si ga prerano iskljucio ako bi se skuter ugasio ili gusio kod kretanja, al u pravilu, ugasis ga prije kretanja
Sent from my HTC One X
kurbla001:
ja čim čujem da popušta ler gas kad ga upalim onda gasim čok...mjerio sam to je negdje oko 10 sekundi...
kako kad nekad prije nekad kasnije ali cirka 10-tak sekundi
kad spustim čok....lagana vožnjica 1-2km i onda pomalo ful gas...
3alfa3:
--- Citat: kurbla001 - 02 Ožujak, 2013, 12:02:46 ---ja čim čujem da popušta ler gas kad ga upalim onda gasim čok...mjerio sam to je negdje oko 10 sekundi...
kako kad nekad prije nekad kasnije ali cirka 10-tak sekundi
kad spustim čok....lagana vožnjica 1-2km i onda pomalo ful gas...
--- Kraj citata ---
Tako nekako.
Kad sam imao 19mm karb, chok je bio samo za paljenje i usred zime mozda za prvih 5 sekundi. Onda bi ostavio skut bez choka da radi u leru minutu dok ne stavim kacigu i to je to
Sent from my HTC One X
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju