Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
ma nardo je u planu,samo prvo cek da frgu sredim,lako za spuh
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
Citat: _aerox_ - 04 Srpanj, 2008, 13:29:37ma nardo je u planu,samo prvo cek da frgu sredim,lako za spuhima jedan momak koji bi mjenjao nardo za zx-a...eno ga tamo na motori.hr, rekao sam mu da se rega ovdje
Citat: igor.sb - 04 Srpanj, 2008, 13:40:24Citat: _aerox_ - 04 Srpanj, 2008, 13:29:37ma nardo je u planu,samo prvo cek da frgu sredim,lako za spuhima jedan momak koji bi mjenjao nardo za zx-a...eno ga tamo na motori.hr, rekao sam mu da se rega ovdjemislim da znam koji je to decko,nick mu je bruno na ssu,prodaje nardo za 700kn ili mjenja za zx uz nadoplatu kupca
najljepsa sr-ka koju sam vidio a kao sto je netko vec rekao jos mu sam fali masina barem midrace al uvjeren sam da ce i to doci na red
Citat: dino_sk - 04 Srpanj, 2008, 20:48:05najljepsa sr-ka koju sam vidio a kao sto je netko vec rekao jos mu sam fali masina barem midrace al uvjeren sam da ce i to doci na red taka e,ali za sega nemam pari
Citat: T-TUNE - 04 Srpanj, 2008, 21:05:38Citat: dino_sk - 04 Srpanj, 2008, 20:48:05najljepsa sr-ka koju sam vidio a kao sto je netko vec rekao jos mu sam fali masina barem midrace al uvjeren sam da ce i to doci na red taka e,ali za sega nemam pari bude se skupilo...jos jedamput,prejebena je.....da su crne zmige i zadnji stop bi bilo jos jace ali i sada je
Citat: PROOF - 04 Srpanj, 2008, 22:06:26Citat: T-TUNE - 04 Srpanj, 2008, 21:05:38Citat: dino_sk - 04 Srpanj, 2008, 20:48:05najljepsa sr-ka koju sam vidio a kao sto je netko vec rekao jos mu sam fali masina barem midrace al uvjeren sam da ce i to doci na red taka e,ali za sega nemam pari bude se skupilo...jos jedamput,prejebena je.....da su crne zmige i zadnji stop bi bilo jos jace ali i sada je pa šta nisu i sad već prilično crni???nevjerujem da ak ih još zatamni da će biti legalno...