Tehnički kutak > Garaža

Baotian 50qt-7 by Bađi

<< < (2/11) > >>

zvonkec_92:
u ove stare blokove ti sigurno neče ič teško. čak i u nove blokove radilica sa ležajevima ide lagano, rugom ju nabiješ nutra... aj vidi dal na bloku imaš ovakvu crtu

tak se kod mene rastuko dosjed i to sve na oko izgleda ok dok se ne zagledaš malo bolje, i novi ležaj rukom stavim nutra i mogu ga micat sim tam, imo je lufta.. ako je ovak i kod tebe baci te blokove, ako nije onda su dobri..

e na radilici ako ti je klipnjača odlična tj ako nema lufta samo zamjeni bočne ležajeve... tak sam i ja na rokiu 170 radilica ima puuno KM samo sam ove bočne ležajeve zamijenio i radilica je opet ko nova...

zipst:
ako ti lezaj klizne na radilicu bez grijanja, trazi novu radilicu :toothy3:

zvonkec_92:

--- Citat: zipst - 26 Veljača, 2013, 17:52:45 ---ako ti lezaj klizne na radilicu bez grijanja, trazi novu radilicu :toothy3:

--- Kraj citata ---
nemože kliznut jer ga sa obe strane drže zupčanici, jedan za uljnu a drugi za fazni lanac. i nejde to baš lagano gore..

ivano_007:
Dakle da malo osvježim temu stigao je klip i cilindar 47 mm sa ebaya. Uzeo sam najjeftiniji od prodavača "kevin huang" iako svi govore da karike nevaljaju pišljivog boba al ne vjerujem dok ih ne isprobam

Također tu je i Koso variomat

Gledao sam cijeli dan u njih i dosjedi su neoštećeni. Nabavljeni su još neki dijelovi ali kad krenem sastavljat poslikat ću sve. Ne vjerujem da ću stavljati nove ležajeve na staru radilicu jer sam našao "novu" radilicu sa ležajevima u prijatelja. Čekam da mi je donese iako me je#e u zdrav mozak sa njom, po mojim procjenama kroz sljedeći tjedan bi trebala doći. I kad to dođe imam sve za krenit sastavljat  :binkybaby:

Josip-zg:
mislim da ce ti zvonkec_92 rec nesto vise o ovom klipu sto ti se nece svidjet,ako je to taj na kojeg ja mislim  :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju