Moram se prvo registrovati pa cui vidjeti,tebi hvala u svakom slucaju...
A gledao sam i multivar,i dosta djelova za njga...cvele sa foruma ima na keewayu stage 6 70ccm kit...znaci nista se od minarelija ne moze iskoristiti,onda jedino da se zadovoljim karbom,auspuhom,multivarom i jos nekim sitnicama,da se bacim na styling,a posle trazim neku aerox ili tako nesto za sredjivanje jel...al isto nek ostane tema da vidim kakve bi mogao predloge za tuning za ovaj motor mogao dobiti...
evo sta pise tamo:
CPI-Power(CUPI)
« on: February 08, 2008, 02:21:12 PM »
Reply with quoteQuote
evo danas sam probudio svoju kuju iz zimskog sna malo ju ocistio pa da vam je predstavim,
znaci to je cpi hussar iz 2004god,kad sam ga kupio 2004 vozio sam ga godinu dana a onda sam ustanovio da je smece sto se tice masine i da nejde s mjesta,da je tih 80kmh kaj pise na cajgeru ubiti pravih 55kmh.onda sam se zbediro.poceo sam kupovat kit,auspuh itd.morao sam sve pripasivat za to jer nis ne pase na tu takozvanu "minarelli" masinu i kad sam sve stavio na njega i ustelo cajger na brzinomjeru je iso do kraja,i bio je malo brzi od seriskih skutera tipa piaggio,gilera,yamaha.fakat sam se zabrinuo ulozim 4kkn da bi iso pravih 85. poludio sam.onda sam iso malo po njemackim forumima i vidio da se na njega da pripasat minarelli masina reko super kupio ja minarelli masinu, i pripaso ju na skuter i onda je pocelo nabrijavanje,kit,spuh,frga itd. vidite u potpisu,kad je to zavrsilo to je onda bio pravi poso.skut je letio i trebo je s obzirom da sam ulozio u njega 7kkn.
onda je pao lagani stiling i evo ga sad prava angry4 pila
jos sam trebam skemijat prednju masku i to je to.