Tehnički kutak > Tuning skutera

Setup za Generic XoR

<< < (7/11) > >>

roby44:
evo moj setup na xor-u.
malossi gus
malossi vario
dellorto 17.5
ZX

krajnja 90 po GPSu, ide kao bilo koji minarelli s istim setupom.
i ja sam mislio stavit minarelli masinu ali sam odustao i slozio ovaj setup jer nema smisla utuc tolko para u skuter, na kraju sam ipak zadovoljan dobivenim jer suter ide, zainat svima koji su govorili da bacim u smece!

speed:

--- Citat: roby44 - 02 Srpanj, 2008, 21:10:03 ---evo moj setup na xor-u.
malossi gus
malossi vario
dellorto 17.5
ZX

krajnja 90 po GPSu, ide kao bilo koji minarelli s istim setupom.
i ja sam mislio stavit minarelli masinu ali sam odustao i slozio ovaj setup jer nema smisla utuc tolko para u skuter, na kraju sam ipak zadovoljan dobivenim jer suter ide, zainat svima koji su govorili da bacim u smece!

--- Kraj citata ---
evo i robya na netu :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Fare:
Ovo bi bio moj setup za njega (cjene su sa SA u EUR):

70CC STAGE6 SPORT PRO            -109,04
 STAGE6 19MM DELLORTO BE        - 84,60
 RACING AIRFILTER MALOSSI E13   - 27,26
 SPORT VARIATOR MALOSSI          - 64,86
 PRIMARY GEARING                      - 61,10
STAGE6 PRO REPLICA CE EXHAUST - 120,32
TOTAL                                       - 467,18

E sad sve je pitanje koliko si para spreman uloziti. Ovo su ti cijene sa Scooter attack-a i tu jos moras dodati postarinu i carinu. Ovaj setup sam gledao bas pod generic xor i ovi djelovi su bas za njega i s tim setupom bi mogao potegnuti do recimo 90-100 km/h realne brzine ako se dobro ustima.

cvele60:
Ma smo jos da se odluci i spremi lovu  :toothy10:

ichko:
90 na sat realne to je 100 i kusur brzine po cajgeru zar ne...ako jes to je po meni dobar rezultat,a opet 500 eura bih mogao da iskesiram za to..plus duzne relice federi za stelovanje... nego robi reci mi kad je tvoj isao 90 po GPS-u kolko je isao po cajgeru tj koliko je prelazila kazaljka preko 80,i ako ti nije problem mos li okaciti neke slike tvog skutera..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju