Tehnički kutak > Tuning skutera

Setup za Generic XoR

(1/11) > >>

ichko:
Evo ovako,vise ni sam ne znam sto bi sa motorom,pa bih volio da mi neko malo pomogne oko sastavljanja sto boljeg setup-a, i usput cu pitati neke stvari koje mi nisu jasne pa se nadam da cu ih od vas nauciti...

Znaci ovako sam nesto ja zamisljao:

Stage 6 alu kit 70ccm
technigas next r auspuh
malossi ili polini variomat
radilica-NEMAM POJMA :help:
Karb 17.5 DELL
Zvono: NEMAM POJMA  :help:
Malossi red sponge,mozda gljiva(zavisi od potrosnje)
Kais : umjesto 788/17 stavio bi 800/17

E sad posto se nista od ovoga ovamo kod mene nema kupiti molio bih nekoga ko zna cijene da mi pored dijela napise kolko bi to kostalo,naravno neko pametniji od mene nek izmjenja setup i doda ono sto on misli da bi jos trebalo promjeniti...I moze li mi neko onako otprilike reci kolko bi mi mogao ici skuter kad odradim ovo(znam niko ne moze tacno rec al eto otprilike)

Inace masina je minareli vazdusno hladjenje...

vpucko:
karb 19
radilica jeftina i dobra TOP sa plavim polutkama
zvono ako neces kvacilo mjenjat onda ostavi serijsko

makar uvijek dobro dodje malossi delta i malossi wingbell ;)

Crazy Kuree:
Ako je mašina minareli: ko prvo taj kit ne ide uz taj auspuh, taj kit je aluminij i 1 karika tak da to traži obrtaje koje taj auspuh nemore ostvarit... evo ti setup:
MHR replica 70 (1400kn)
Yasuni R(1600kn) ili gianelli reverse(1250kn)
Polini speed control
radilica ako oćeš mjenjat onda TP racing ona je oko 800kn
karb 19 do 21 (polovni koji nađeš,oko 400kn)
zvono ne moraš mjenjat
ako želiš gljivu onda e5 (169kn)
Remen TP
Znači s tim setupom i sa gljivom nebi trebo trošit više od 6.5l a trebo bi ić 110 sad kojeg sata to ti nitko ne more reć tvojeg sata možda i 120, to je sve navedeno za MINARELLI mašinu za koju kažeš da imaš

vpucko:
i jos dodaj na to getribu od LC.a ili kupi primar

ichko:
E to sam htio da pitam,sto je primar a sto sekundar to nikako da ukapiram...

Htio bih mozda stavljati kvacilo,znaci malossi delta i wingbell koja je njihova cijena...
I da koliko bi trajao taj setup,onako otprilike kolko km bih mogao da predjem,da ne bude stalno full gas,znaci srednje voznje(cca 75 km/h),a ponekad onako fino da ga stisnem...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju