Općenito > Propisi

Smijem li voziti s uvjerenjem da sam polozio?

<< < (3/6) > >>

Brnelic:

--- Citat: balicdim - 25 Veljača, 2013, 11:36:12 ---moj je kaznio vlastitu ženu sa 500kn jer se nije vezala dok je istjeravala auto iz dvorišta na ćupriju/most

--- Kraj citata ---
koji pacijent..  :BangHead:

marinjo:
Moze ti se dogoditi da odes na policiju a oni ti ne izdaju vozacku jer imas zabranu,i sta onda kada te zaustave,sta im teci,mozda bi ti mogao progledati kroz prste ako taj dan navrsavas 18 godina .

steeef:
ajde daj tu sad govorite gluposti a da vas zaustavi s uvjerenjem i napiše kaznu onda bi otvarali teme di i kome da se žalim  ::)
ko se nemre strpit tih par sati nek se vozi i bez vozačke i uvjerenja kaj se mene tiče samo onda nemojte cmizdrit i govorit da su murjaci glupi i ovo ono..ak se nesmije nesmije se..jer smiješ proć kroz crveno?pa prođi i onda se žali nekom ako te zaustave.
isti k**ra* dok voziš auto na tehnički a istekla ti je rega,rekel budeš da voziš ga na tehnički i ima ti puno pravo napisat kaznu za neispravno vozilo jer je istekel tehnički pregled a ti moreš reć da je pandur u kur*u,e pa nije nego si ti jer si svjesno kršil zakon i mislil si da budeš prošel bez sankcija..to je sve već stvar opće kulture naroda.

daRio:

--- Citat: steeef - 25 Veljača, 2013, 12:17:31 ---ajde daj tu sad govorite gluposti a da vas zaustavi s uvjerenjem i napiše kaznu onda bi otvarali teme di i kome da se žalim  ::)
ko se nemre strpit tih par sati nek se vozi i bez vozačke i uvjerenja kaj se mene tiče samo onda nemojte cmizdrit i govorit da su murjaci glupi i ovo ono..ak se nesmije nesmije se..jer smiješ proć kroz crveno?pa prođi i onda se žali nekom ako te zaustave.
isti k**ra* dok voziš auto na tehnički a istekla ti je rega,rekel budeš da voziš ga na tehnički i ima ti puno pravo napisat kaznu za neispravno vozilo jer je istekel tehnički pregled a ti moreš reć da je pandur u kur*u,e pa nije nego si ti jer si svjesno kršil zakon i mislil si da budeš prošel bez sankcija..to je sve već stvar opće kulture naroda.

--- Kraj citata ---

Dobro Štef kaže,mnogima ovdje još nisu ni dlake oko pimpeka narasle a već im je prvo na pameti kako će napraviti nešto protiv zakona.
Dajte se saberite,dok budu svi tako razmišljali do tada će nam biti ovako kako je....nikako.

marinjo:

--- Citat: steeef - 25 Veljača, 2013, 12:17:31 ---ajde daj tu sad govorite gluposti a da vas zaustavi s uvjerenjem i napiše kaznu onda bi otvarali teme di i kome da se žalim  ::)

--- Kraj citata ---
:icon_thumright: svi su krivi samo onaj koji krsi zakon nije  :bem__mu: :bem__mu:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju