Općenito > Propisi

Smijem li voziti s uvjerenjem da sam polozio?

<< < (4/6) > >>

ivano_007:

--- Citat: Faba - 25 Veljača, 2013, 10:50:33 ---Sve jr u naslovu

--- Kraj citata ---

Kratko i jasno. Ne smiš vozit. Izvadi tu vozačku.

roc:
Zašto komplicirate ne znam je si li ti dobro slušao predavanja o prometnim propisima ili si spavao??(Nemoj se uvrjedit  :))
Liiepo piše da NE SMIJEŠ vozit s potvrdom o položenom vozačkom ispitu a i predavač Vam je to sigurno rekao.

Faba:
Predavac nije uopce pricao o tome. Instruktora sam zaboravio pitat,frendu je instruktor rekao da SMIJE vozit s uvjerenjem.

Ne znam zasto neki provjeravanje informacije smatraju bahacenjem,glumatanjem,zeljom za krsenje zakona? Lol

I da,napravili su vozacku za par min

daRio:

--- Citat: Faba - 26 Veljača, 2013, 18:37:20 ---
Ne znam zasto neki provjeravanje informacije smatraju bahacenjem,glumatanjem,zeljom za krsenje zakona? Lol

--- Kraj citata ---

Zato što uz sve navedeno je i neinteligentno.
Uvjerenje o položenom vozačkom ispitu služi kao dokaz da si položio vozački ispit za određenu kategoriju vozila.
Da bi dobio vozačku dozvolu čiji sam naziv govori da ti je njime dozvoljena vožnja moraš imati već navedeno uvjerenje.
To sve piše u zakonu i to zna svaka baba na placu i stoga su ovakva pitanja nepotebna i krajnje glupa jer uz malo logičkog razmišljanja ili korištenja Google-a sam možeš doći do odgovora.

paprikash:
kod nas isto ne,
ali pričao sam sa frendovim starim koji je murijak i kaže da svi plavci koji rade tu u mup-u tolerišu kad se voziš s tim po općini, da odeš negdje dalje pušiš kaznu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju