Općenito > Propisi
Smijem li voziti s uvjerenjem da sam polozio?
daRio:
--- Citat: steeef - 25 Veljača, 2013, 11:06:18 ---da,sigurno te bude pustil i popušil tu priču ako te zaustavi za vikend il nekad kasnije poslijepodne dok ne radi ni murja ni ništ,bude rekel da ide u pekaru vadit vozačku? ::)
--- Kraj citata ---
Točno.
Ako si se 18 godina vozio busom i tramvajem onda možeš i taj dan kad ideš ma Policiju izvaditi vozačku.
Da sam policajac kaznio bi svakog takvog jer je to čisti bahatluk,napravi vozačku i onda glumataj koliko hočeš,
Grale:
--- Citat: daRio - 25 Veljača, 2013, 11:11:45 ---Da sam policajac kaznio bi svakog takvog jer je to čisti bahatluk,napravi vozačku i onda glumataj koliko hočeš,
--- Kraj citata ---
Na drugo nebih ni pomisljal.
Znači danas u ovoj državi si šupak ako radiš svoj posel, bravo,zato nam i je država takva.
Ako si trpel min.18 g da polozis,pretrpi još jedan dan da napravis vozačku.
Ja dok sam položil,zval sam staru da dođe na hak po mene i drito na policiju,dok sam napravil vozacku onda sam vozil tek doma.
A od haka do policije nema ni 2 km.
Zika:
--- Citat: steeef - 25 Veljača, 2013, 11:06:18 ---da,sigurno te bude pustil i popušil tu priču ako te zaustavi za vikend il nekad kasnije poslijepodne dok ne radi ni murja ni ništ,bude rekel da ide u pekaru vadit vozačku? ::)
--- Kraj citata ---
a ko ce jos za vikend vozit sa tom potvrdom?? pa nije niko lud...ak vozis do kuce npr..ili od kuce do policije...ili ak nemos taj dan izvadit vozacku,drugi dan...
Brnelic:
--- Citat: Brnelic - 25 Veljača, 2013, 10:55:44 ---Ne.
Kad sam ja položio rekli su mi da nesmijem.
Ali sad ako te zaustavi neki plavac i pokažeš mu to, kažeš da ideš radit dozvolu pa te možda pusti :angel1: :evil5:
--- Kraj citata ---
Malo bolje čitat.
Izričito sam napisao da nesmije, ali npr. moj susjed je policajac i da na njega naletiš on bi te pustio kad bi mu to rekao..
balicdim:
--- Citat: Brnelic - 25 Veljača, 2013, 11:29:41 ---
--- Citat: Brnelic - 25 Veljača, 2013, 10:55:44 ---Ne.
Kad sam ja položio rekli su mi da nesmijem.
Ali sad ako te zaustavi neki plavac i pokažeš mu to, kažeš da ideš radit dozvolu pa te možda pusti :angel1: :evil5:
--- Kraj citata ---
Malo bolje čitat.
Izričito sam napisao da nesmije, ali npr. moj susjed je policajac i da na njega naletiš on bi te pustio kad bi mu to rekao..
--- Kraj citata ---
imaš nekog dobrog susjeda...... moj je kaznio vlastitu ženu sa 500kn jer se nije vezala dok je istjeravala auto iz dvorišta na ćupriju/most
uvjerenje odneseš u pliciju za 10 minuta ak imaš sve potrebne papire kod sebe, ja nia kavu nisam stigao popit kad sam pravio vozačku već su me zvali da je gotova...
--- Citat: --- Izdavanje vozačke dozvole (prvi put)
1. Zahtjev se podnosi na propisanom obrascu – obrazac br. 2 u policijskoj upravi, odnosno postaji prema mjestu prebivališta.
2. Uz zahtjev se prilaže:
1. uvjerenje o položenom vozačkom ispitu
2. liječničko uvjerenje – ne starije od 15 mjeseci
3. dvije fotografije veličine 30x35 mm
4. 35,00 kn u državnim biljezima
5. dokaz o uplati 35,00 kn za obrazac vozačke dozvole putem uplatnice koja se podiže u policijskoj upravi, odnosno postaji, općom uplatnicom ili putem internet bankarstva, na račun državnog proračuna broj 1001005-1863000160, model 65 poziv na broj 7005-477-OIB
6. osobna iskaznica
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju