Općenito > Propisi

Zaustavila me policija

<< < (7/10) > >>

Josip-zg:

--- Citat: Svepomalo - 24 Veljača, 2013, 18:15:15 ---Hvala puno! Imam skoro 16 godina mama je vec rekla da mi je dala motor nije nis potpisivala samo su pisali u laptop! Kae najbolje od svega inace se nevozim bio sam na instrukcijama jer pisem test i nisam imao prijevoz! I uhvate me ispred kuce i jos im objasnim i pokazem knjige!!!

--- Kraj citata ---

Reci da si uzo motor bez maming znanja,da si iso napravit krug po ulici i da su te uhvatili(trebala bi bit adresa di su te uhvatili) i to potvrdis sa adresom di ti zivis,pokazi im to sve,reci da ides u skolu,i dobit ces sudski ukor malo ce ti prijetit s nekim glupostima i to je to...pustis suzu kazes neces vise i trebo bi platit samo sudske troskove...a za staru sad neznam ak je rekla da ti je dala kakava je procedura,mozda se uspijes izvuc da ti nije dala  :) :) :)

svbeljan:
vidim da se opet spominje, pa da i ja uletim.
je li itko od vas ikad vidio i još bolje kada bi mogao slikati, pa ovdje postaviti kako izgleda ta zabrana polaganja ?
masovno ljudi o tome pričaju, a meni zvuči ko pi*darija + nitko nikada to nije slikao ili osobno dobio.
uvijek su neki "frendovi" u igri  :dontknow:

Josip-zg:

--- Citat: svbeljan - 25 Veljača, 2013, 00:18:54 ---vidim da se opet spominje, pa da i ja uletim.
je li itko od vas ikad vidio i još bolje kada bi mogao slikati, pa ovdje postaviti kako izgleda ta zabrana polaganja ?
masovno ljudi o tome pričaju, a meni zvuči ko pi*darija + nitko nikada to nije slikao ili osobno dobio.
uvijek su neki "frendovi" u igri  :dontknow:

--- Kraj citata ---

tocno to,to je legenda za mene jel jos nisam vidio samo cuo,tj mnogi pricaju o tome,al nikad nigdje nisam vidio dokaz....ja sam cuo da se to ne provodi,ali ponavljam "cuo"

danc00:
To je MIT ! Muhahahahah

zvonkec_92:
ja još nikog neznam ko je dobio zabranu polaganja..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju