Općenito > Propisi

Zaustavila me policija

<< < (6/10) > >>

balicdim:

--- Citat: skoda90 - 24 Veljača, 2013, 19:44:36 ---ja sam mislio da cu samo ja dobit kaznu (naravno da cu rec da sam ukro auto) al opet kakvi su to glupi zakoni :S mislio da je to tako dok se nema vozacka ali eto,vozim tako vec godinu dana i jos me nisu ni jednom zaustavili ali eto sta da radim kad nemam drugi auto nisam rok feler da biram koji cu vozit  ???

--- Kraj citata ---

odite kod javnog biljeznika, 50-100kn platis SUGLASNOST ZA KORISTENJE VOZILA  ili PUNOMOC ili kak se vec zove i miran si sto se tice “kradje“

slucaj mladi vozac, dao si sam sebu odgovor

Grale:
Znači kupiš si sam od svojih para auto od 150 konja, zaustave te i ti dobiješ kaznu jer si sam sebi dal da upravljaš vozilom, i još jednu kaznu zato jer si vozil auto koji nisi smel? :laughing7:

--- Citat: 3alfa3 - 24 Veljača, 2013, 17:50:04 ---

(3) Novčanom kaznom u iznosu od 2.000,00 kuna kaznit će se za prekršaj vozač koji upravlja vozilom one kategorije koja nije upisana u njegovu vozačku dozvolu.

--- Kraj citata ---
Kak to, meni je čiko policajac rekel da nije tolko?! :confused5:

--- Citat: neos 123 - 24 Veljača, 2013, 14:03:26 ---
ako kaze da mu ga je mater dala njoj mogu uzest vozacku

--- Kraj citata ---
I pokaz za ZET odma :icon_thumright:

3alfa3:

--- Citat: Grale - 24 Veljača, 2013, 20:12:25 ---Kak to, meni je čiko policajac rekel da nije tolko?! :confused5:
--- Kraj citata ---

Sad je samo pitanje komu/cemu vjerujes.
ZOSPC-u ili drotu  ;D

zvonkec_92:

--- Citat: balicdim - 24 Veljača, 2013, 17:58:23 ---odgovarat će samo za vožnju prometala za koje nema dozvolu

situacija:
ostaviš auto u dvorištu, ključevi su u njemu, sutradan ujutro ga nema, vozilo nije ukradeno zakonski vlasnik odgovara za "nemar/neodržavanje vozila" ili tako nešto, neznam kako se to točno zove

dakle, on je imao pristup ključevima, tj. nije ukrao vozilo

--- Kraj citata ---
za to isto dobiš kaznu jer je to poticanje na krađu, ak mu ga neko mazne vlasnik je kriv a ne lopov..

balicdim:

--- Citat: zvonkec_92 - 24 Veljača, 2013, 20:57:43 ---
--- Citat: balicdim - 24 Veljača, 2013, 17:58:23 ---odgovarat će samo za vožnju prometala za koje nema dozvolu

situacija:
ostaviš auto u dvorištu, ključevi su u njemu, sutradan ujutro ga nema, vozilo nije ukradeno zakonski vlasnik odgovara za "nemar/neodržavanje vozila" ili tako nešto, neznam kako se to točno zove

dakle, on je imao pristup ključevima, tj. nije ukrao vozilo

--- Kraj citata ---
za to isto dobiš kaznu jer je to poticanje na krađu, ak mu ga neko mazne vlasnik je kriv a ne lopov..

--- Kraj citata ---

zahvaljujem na kracem objasnjenju mojeg misljenja  :icon_thumright:

znaci... majka je trenutno uvecem sranju nego dijete (socijalna + kazna za poticaj kradje)

@Svepomalo - mozak na pasu, nek se mama izvlaci, jbg neko ce morat popusit (nemoj krivo shvatit) :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju